korte nacht, lange dag. 
Duncan is gisteravond lekker naar bed gegaan en na een half uurtje slapen is hij schreeuwend wakker geworden. Hij gaat een tijd zo door en zo rond middernacht zegt hij ineens dat de hickman pleister er af is. Papa en Mama kijken elkaar aan en vragen aan Duncan wat er is gebeurd. Duncan zegt dat het kriebelde en hij heeft de pleister er af gehaald en de jeuk weg gekabbeld.

Papa trekt direct Duncan zijn hemd omhoog en kijkt, en de hickman pleister is er inderdaad vanaf. Papa loopt naar de kast en pakt een nieuwe pleister die er voor noodgevallen moet zijn en plakt die er op.
Papa en Mama vertellen aan Duncan dat we morgen als we wakker zijn naar het ziekenhuis mogen voor een nieuwe pleister.

Door al dit gedoe gaan we allemaal zeer laat slapen, en zijn weer veel te vroeg wakker. Duncan was al weer om half zes wakker, Papa is vanaf dat moment ook wakker gebleven en Mama kon zo even verder slapen.

Toen iedereen wakker was, heeft Papa even bij Duncan gekeken naar zijn hickmanlijn. Papa zag een rood randje op de plak waar de hickman zijn lichaam binnen gaat, Mama is direct gaan bellen met het Reinier de Graaf.

We konden gewoon langs komen, en rond elf uur waren we weer in het ziekenhuis voor de controle. We hebben aan de zuster verteld wat er was gebeurd, en ze keer naar Duncan zijn hickman. Ze vond het meevallen, maar ging wel overleggen met een arts. De arts kwam ook even kijken en die vond het niet zeer verontrustend, daarna heeft de zuster de hickman pleister verwijderd en alles weer ontsmet (dit was de avond hiervoor niet gebeurd). Het ontsmetten moet gebeuren omdat er geen bacterie bij mag komen, en alles moet steriel gedaan worden.

Nadat de pleister is geplakt kunnen we weer lekker naar huis toe. Thuis gekomen is Duncan een beetje moe, en gaat lui op de bank hangen en dan gaat Mama boodschappen doen.

Om 15 uur hebben we afgesproken dat Duncan bij Tim (vriend van school) gaat spelen, en Duncan heeft er wel zin in. Als we binnen zijn wil Duncan dat we de voedingspomp afsluiten, en als dat gebeurd is loopt hij zelf op handen en voeten de trap op.

10 Minuten later wil Duncan al weer naar beneden, Duncan en Tim hebben het lekker naar hun zin. En na een tijdje zegt Duncan dat hij moe is, de Mama van Tim vraagt of Duncan lekker even boven in Tim zijn bed wil slapen. Duncan wil dit wel en even later ligt hij lekker in bed, en na iets meer dan een half uurtje wordt hij wakker en Papa gaat naar hem toe. Duncan zegt niets tegen Papa en roept om Mama, welke even later ook komt. Dan is Duncan weer even rustig en roept ineens ik moe spugen, Duncan heeft zich weer heel even te druk gemaakt.

Gelukkig staat er een emmertje klaar voor het geval dat, en het bleek nodig te zijn. Duncan wil nadat hij weer lekker is bijgekomen naar beneden, en vraagt of we al naar huis gaan. We vertellen Duncan dat we nog moeten gaan eten, en zeggen tegen Duncan dat hij lekker op de bank kan gaan zitten.

Als we net klaar zijn met het eten, zet Tim wat leuke muziek op op de tv. Duncan vind het heel erg leuk, en hij is gelijk weer in zijn element. Duncan gaat zelfs lekker een beetje mee doen met de muziek, en hij begint ook nog eens lekker een beetje te dansen.

Als we de koffie na het lekkere eten ophebben gaan we naar huis toe, en thuis gekomen wil Duncan naar zijn bed want hij is moe.
Als Duncan in zijn bed ligt slaapt hij lekker snel, maar na een half uurtje word Duncan schreeuwend wakker.

Duncan valt waarschijnlijk iedere keer even in slaap om even later weer schreeuwend wakker te worden, en hij dan niet tot bedaren te brengen. Het is een moeilijke avond, en als Duncan tegen 1 uur weer wakker wordt zegt hij dat hij even naar beneden wil. Papa neemt Duncan even mee naar beneden. Maar als hij twee tellen beneden zit begint hij weer te schreeuwen, en hij wil gelijk weer naar de slaap kamer.
Papa brengt Duncan weer naar zijn bed, en legt hem op bed waar Duncan lekker in slaap valt.Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.

Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen
Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.