En hoe is het vandaag gegaan? 
Duncan heeft wederom een redelijke nacht gehad. Hij is een paar keer heel even wakker geworden, maar sliep weer lekker snel verder.

's Morgens toen Duncan wakker werd was hij niet zo vrolijk, maar dat draaide redelijk snel weer een beetje bij. Duncan ging lekker even naar de tv kijken in zijn bed.

Daarna was het aankleden en lekker naar beneden, toen mamma boodschappen ging doen zat Duncan lekker op de tablet een spelletje te spelen. Maar na en minuut of 20 ging Duncan vragen waar Mama nu bleef, hij wilde naar Mama. En niet veel later kwam Mama gelukkig thuis met de boodschappen, maar Mama was niet niet helemaal klaar met de boodschappen.

Ze moest nog naar de slager, en Duncan wilde mee. Toen Duncan en Mama weer terug kwamen, was Duncan weer een heel stuk vrolijker. Duncan wilde naar Naaldwijk toe, hij wilde naar de Intertoys en de Treinenwinkel zo als hij deze winkel noemt.

Duncan wist niet heel goed wat hij bij de Intertoys voor zijn centen moest kopen, maar na eventjes alles te hebben bekeken wist hij het. Hij wilde iets van Brandweerman Sam en een coole baan van Hotwheels hebben. Daarna zijn we naar de treinenwinkel gelopen waar Duncan weer een treintje voor zijn Thomas treinbaan kon kopen, en hij er ook nog een van Papa en Mama kreeg.

Duncan was hier heel erg blij mee, en toen hij weer in de auto zat moesten de treintjes worden uitgepakt. Thuisgekomen moest Papa gelijk de Hotwheelsbaan in elkaar zetten, en toen dat was gedaan wilde hij er gelijk mee spelen.

Na het spelen was Duncan een beetje moe, en hij ging lekker op de bank met de tablet op schoot zitten. Als Duncan lekker eventjes zit is hij ineens heel erg stil, hij is dus lekker even in slaap gevallen.

Als Duncan een klein uurtje later weer wakker wordt vraagt hij wanneer zijn neven Joey en Robbie nou eens komen, hij zit al lang op ze te wachten.

Als Debby, Joey en Robbie komen vind Duncan het gelijk weer leuk, en ze spelen even heel leuk. Dan gaan we even met zijn allen naar de boekenwinkel, en na een kwartier wil Duncan nergens meer kijken en hij wil ook niet eens een boekje hebben. Het enigste wat Duncan wil is naar huis, Dus Papa gaat samen met Duncan naar huis.

Als even later iedereen er weer is gaat Duncan lekker even een beetje lui liggen op de bank, en hij valt weer lekker in slaap. Als hij later weer wakker wordt vraagt hij waar Joey, Robbie en Debby zijn. Mama zegt dat ze naar huis zijn, en dit vind Duncan niet leuk.

Heel even is Duncan weer een beetje teneergeslagen, maar hij komt daar weer een beetje langzaam uit. Duncan wil lekker op de tablet een spelletje spelen.

Vroeg in de avond wil Duncan naar zijn bed, en Mama zet lekker even een film aan. Als Duncan lekker slaapt zetten we alles uit, en laten Duncan lekker liggen. Duncan word 's avonds een paar keer jammerend wakker, en als Papa of Mama vraagt wat er is reageert Duncan boos.
Hij draait zich weer om en slaapt weer verder.

Vandaag heeft Duncan gelukkig niet meer overgegeven!
Duncan is vandaag een stukje vrolijker en opgewekter dan gisteren, en we hopen dat dit zich morgen ook weer voortzet.
En voor nu hopen we dat Duncan een beetje een rustige nacht zal hebben, ondanks de warmte.


Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.

Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen
Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.