Het gaat weer wat beter vandaag. 
Duncan heeft gelukkig een redelijk rustige nacht gehad, hij is wel een paar keer eventjes waker geweest maar sliep zo weer verder.

Duncan is om half zeven wakker geworden, en na een half uurtje moest hij weer overgeven. De sonde kwam er met het overgeven jammer genoeg weer uit (is gisteren ook al gebeurd), dus Mama heeft gelijk de kinderthuiszorg gebeld. Na een uurtje kwam de dame van de kinderthuiszorg aan, en deze heeft met hulp van Papa en Mama de sonde weer via de neus aangebracht.

Duncan vind dit niet echt een pretje, en stribbelde dus flink tegen. Maar toen de sonde er in zat, waren Mama en Papa toch wel weer trots op Duncan en hebben hem lekker even getroost.

De rest van de ochtend heeft Duncan lekker een beetje op de bank gezeten en gelegen, en heeft zelfs ook nog heel even op de grond gespeeld met zijn treintjes.

In het begin van de middag is Duncan moe en wil lekker even slapen, hij gaat dan lekker even liggen op de bank. Als Duncan even later weer even wakker wordt, wil hij naar boven om lekker in bed te liggen.
Maar als Duncan op bed ligt kan hij niet meer slapen, en Mama zet een filmpje aan. Als de film is afgelopen wil Duncan weer lekker naar beneden.

En dan hoort Duncan de kleinzoon van de buren roepen, hij vraagt of Duncan ook komt darten in de tuin. Mama zegt dan dat hij dat even moet vragen aan zijn Oma, en natuurlijk mag Duncan even komen spelen.
Duncan en Mama gaan lekker even naar de buren, en Duncan heeft het erg naar zijn zin.

Als Duncan en Mama later weer terug komen, gaat Duncan lekker op de bank zitten met de tablet op schoot. Als de tablet even later uit gaat omdat de batterij leeg is, gaat Duncan lekker liggen op de bank. En niet veel later is hij lekker weer in slaap gevallen.

Als hij een tijdje later wakker wordt, wil hij naar boven om lekker in bed te liggen. Maar als hij in bed ligt kan hij niet slapen, Mama zet weer een film op en Duncan kijkt deze film tot het einde. Als de film is afgelopen vraagt Papa of Duncan lekker even naar beneden wil, en als Duncan lekker op de bank hangt valt hij lekker in slaap.

Als Duncan later dan weer wakker wordt, gaan we lekker naar boven en leggen Duncan in bed en hij slaapt weer verder. Na een half uurtje wordt Duncan weer wakker, en hij schreeuwt om Mama en Papa. Mama is snel boven en Duncan moet weer overgeven. Als Papa boven komt is Duncan gelukkig weer klaar, en gelukkig is de sonde blijven zitten dit keer.

Even later gaat Duncan weer lekker liggen, en hij slaapt weer lekker snel verder. We zijn benieuwd hoe deze nacht zal gaan verlopen.Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.

Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen
Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.