Geen geweldige nacht! 
Duncan heeft geen geweldige nacht gehad.
Duncan lag maar te draaien en te woelen in bed, en werd van tijd tot tijd huilend wakker. Als dieptepunt moest hij zo rond 5 uur in de nacht ook nog eens overgeven, we hebben toen ook toch maar een paracetamol gegeven. Duncan was 's morgens vroeg al weer wakker, en was toen ook maar aan het draaien.

We zijn na zo een zeer onrustige nacht lekker in bed blijven liggen, en zijn pas laat gaan aankleden. Met het aankleden hebben we bij Duncan ook zijn temperatuur maar even opgemeten, en hij is wel iets warmer dan normaal maar dit is niet veel.

Als Duncan beneden op de bank zit weet hij niet goed wat te doen, en hij gaat lekker hangen op de bank. Als Papa een paar boodschappen moet gaan halen met de auto, wil Duncan toch wel mee. En als hij buiten komt is Duncan gelijk een klein stukje opgewekter.

Als we weer thuis komen blijft het met Duncan een beetje beter gaan, het lijkt of de buitenlucht hem een beetje goed heeft gedaan.

In de middag gaat Duncan weer even liggen op de bank, en na een tijdje wil hij lekker naar de slaapkamer. We brengen Duncan naar boven en leggen hem op bed, maar hij kan niet in slaap komen.
Mama vraagt of Duncan een filmpje wil zien, en dat wil hij wel. Duncan wil Brandweerman Sam kijken, en hij kijkt deze heerlijk af. Als deze film is afgelopen wil Duncan nog blijven liggen en Papa vraagt of hij nog een film wil kijken, en nu wil hij Frozen kijken.

We geven Duncan nu weer een paracetamol uit voorzorg, want de dag is beter verlopen dan de nacht. Tijdens deze film zit Duncan ook zelf weer een beetje gek te doen op bed, en hij kijkt deze film ook helemaal af. Daarna gaan we weer naar beneden toe, maar Duncan heeft geen zin om naar de woonkamer te gaan hij wil gewoon lekker in bed blijven liggen.

Maar als hij eenmaal beneden zit, gaat hij toch een klein beetje spelen. Na een uurtje of twee wil Duncan toch weer naar boven, waar hij lekker in snel in slaap valt.

Duncan word in de loop van de avond nog twee keer wakker, en als hij voor de derde keer waker wordt krijgt Duncan weer een paracetamol.
En na het geven van de paracetamol gaat hij weer lekker slapen, en we hopen dat hij deze nacht goed en rustig door zal slapen.


Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.

Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen
Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.