Naar de camping. 
Duncan heeft een klein beetje onrustig geslapen afgelopen nacht, hij was een beetje veel aan het draaien in zijn bed. Om twee uur in de nacht werd hij wakker en riep "Mama ik zit al, maar ik moet spugen", Mama snel een emmertje pakken. En Mama was net te laat, er zat ook wat op zijn shirt.

Gelukkig alleen op zijn shirt dus snel een schoon shirt aan, en daarna verder slapen. De rest van de nacht verliep gelukkig zonder al te veel problemen.

's Morgens is Duncan niet heel erg vroeg wakker, en het gaat redelijk met hem. Duncan gaat nog lekker even lui in bed liggen, en als we een half uurtje later willen gaan aankleden zegt hij dat hij weer moet spugen.
Papa pakt een emmertje, en Duncan moet inderdaad weer overgeven.
Na vijf minuutjes gaat het weer met Duncan en is hij weer een stukje vrolijker.

Als we beneden op de bank zitten wil Duncan weer lekker verder met een spelletje spelen op de tablet. Tegen het middag uur gaan we lekker de deur uit, richting de camping van goede vrienden.

In de auto is Duncan lekker vrolijk en zit lekker een beetje mee te zingen met de muziek. Als we op de camping aankomen is Duncan lekker vrolijk, en hij heeft het naar zijn zin.

Halverwege de middag is Duncan een beetje moe, en hij wil lekker even liggen op de bank. Maar als hij even ligt staat hij weer op en komt weer naar buiten lopen, als Duncan buiten is staat hij weer even lekker een beetje gek en druk te doen. Maar dat word Duncan even te veel en hij moet een beetje overgeven.

Na een half uurtje lekker even rustig op een stoel te hebben gezeten, wil Duncan toch lekker even op de bank liggen. Niet veel later slaapt Duncan lekker.

Als Duncan lekker even heeft geslapen wordt hij niet lekker wakker, en na gerust gesteld te zijn valt hij weer lekker even in slaap.
Maar na een minuut of tien word Duncan weer wakker, en moet hij weer overgeven. We zijn te laat, Duncan zijn shirt en broek en de bank zitten onder. We hebben geen schone kleding bij ons, dus maken we snel zijn broek en de bank een beetje schoon en doen zijn shirt uit. Voordat Duncan het koud gaat krijgen doen we bij Duncan zijn jasje aan.

Duncan wil naar huis, we pakken onze spullen en zeggen gedag tegen iedereen en gaan richting huis. In de auto is Duncan rustig en een beetje stil. Thuisgekomen doen we Duncan zijn pyjama aan en leggen hem lekker in bed.

Duncan is moe, en valt lekker snel in slaap. We hopen dat Duncan lekker en rustig de nacht zal doorkomen.Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.

Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen
Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.