Het gaat vandaag weer iets beter. 
Duncan heeft afgelopen nacht onrustig geslapen.
Hij was met enige regelmaat even wakker, en sliep dan weer verder.
Vanwege de onrustige nacht was Duncan niet heel vroeg wakker, en toen hij wakker was was hij lekker lui.

Duncan heeft lekker lang in bed liggen chillen, en daar na zijn we naar beneden gegaan. Duncan wil lekker op de bank zitten met de tablet op schoot. Duncan is een stukje vrolijker en zit duidelijk een beetje beter in zijn vel. Als Mama boodschappen wil gaan doen wil Duncan lekker mee.

Bij de bakker vond Duncan het niet leuk, want daar stond een meisje Duncan aan te staren. Het meisje bleef maar staren naar Duncan en waarschijnlijk durfden de ouders niet te kijken, want er werd niets van gezegd. Als Mama zegt dat ze nu genoeg heeft gestaard rent ze ineens weer naar haar ouders welke al weer zijn doorgelopen.

Als Duncan en Mama weer terug komen wil Duncan lekker weer op de bank zitten, en hij wil lekker naar de tv kijken. In de middag wil Duncan lekker met zijn voeten in een badje, Duncan vind het voetenbadje heerlijk.

Als Duncan weer zijn voetjes heeft afgedroogd wil hij lekker een tukje doen in zijn bed. Mama gaat lekker even bij hem liggen, en Duncan slaapt lekker een uurtje. Als Duncan wakker wordt mist hij Papa ineens, maar die is eventjes in de kamer ernaast aan het werk.
Papa gaat direct naar Duncan, en stelt hem gerust dat Papa al die tijd vlakbij heeft gezeten.

Hierna is Duncan weer lekker een beetje vrolijk, en hij wil weer naar beneden waar hij lekker tv gaat kijken. Een tijdje later wil Duncan een spelletje doen op de tablet, en niet veel later gaat dit over naar een filmpje kijken op YouTube.

In het begin van de avond begint Duncan een beetje moe te worden, en zijn vrolijke gedrag verdwijnt dan snel. Hij begint weer boos te doen, en te huilen. We gaat lekker naar boven en kleden Duncan om.

Duncan gaat lekker liggen op bed, en hij valt redelijk snel lekker in slaap. De avond verloopt een beetje rommelig, want Duncan wordt een aantal keren even wakker.
Gelukkig slaapt hij iedere keer weer snel verder, en we hopen dat hij vannacht lekker rustig door slaapt.


Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.

Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen
Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.