Duncan voelt zich niet lekker. 
Duncan heeft afgelopen nacht niet lekker geslapen!

Om half twee in de nacht werd Duncan wakker en hij riep Papa, maar voordat Papa kon reageren was het te laat. Duncan moest overgeven, het bed en Duncan zelf zaten onder.

Als Duncan klaar en weer rustig is frissen Papa en Mama Duncan weer op en trekken hem een schone pyjama aan, en verschonen ze het bed even. Als alles weer kaar is zegt Duncan dat hij weer wil slapen, hij gaat weer lekker liggen en ligt een beetje te draaien.

Dan om half vier roept Duncan ineens dat hij weer moet spugen, nu is Papa op tijd met een emmertje en alles blijft schoon dit keer. Duncan is nu klaar wakker en vraagt of hij even tv mag kijken. Papa zet een dvd van Paw Patrol aan. Duncan gaat eerst lekker tv zitten kijken, en naderhand gaat hij weer lekker liggen. Na ongeveer een half uurtje zegt hij dat de tv uit moet want hij wil slapen. Papa zet alles weer uit en iedereen valt weer in slaap.

Vroeg in de ochtend is Duncan weer wakker, en hij is niet echt heel vrolijk na zo'n rot nacht. Af en toe heeft Duncan een opleving zodat hij een beetje vrolijker is, maar dit is dan van zeer korte duur.
In de ochtend zit Duncan een beetje op de bank, en hij weet niet wat hij wil doen of waar hij zin in heeft. Duncan klaagt met enige regelmaat over pijn in zijn buik en over pijn in zijn mond.

Duncan weet dat we vanmiddag naar de film Cars 3 gaan, maar hij zegt dat hij niet wil, en dit blijft hij ook echt volhouden. Boos en huilend zegt hij dat hij niks wil, en ook niet naar de bioscoop.
Hij zegt hardop dat die rotlijnen (hickman catheter) er uit moeten en dat hij niet ziek meer wil zijn, ook zegt hij dat hij zijn lieve poes Tommie en ook Opa mist.

Papa en Mama zeggen dat ze Tommie en Opa ook missen, maar dat de lijntjes wel moeten blijven omdat hij toch nog wel eens medicijnen moet krijgen via de lijnen. Omdat Duncan nu toch al weer een tijd in de mineur stemming zit, en zegt dat hij au heeft geven wij hem wat paracetamol.

Dan valt Duncan op de bank eindelijk lekker in slaap, en hij slaapt lekker een anderhalf tot twee uur. Als Duncan dan weer wakker wordt, wordt hij een stuk beter wakker dan dat hij in slaap viel.
Nu wil Duncan wel naar de bioscoop toe, en we gaan op tijd van huis.

Duncan blijft gelukkig een beetje in zijn goede doen in de bioscoop.
We gaan lekker zitten, en Duncan heeft zin om de film te zien. Maar halverwege de film zegt Duncan tegen Papa dat hij naar huis wil.
Papa weet Duncan er van te overtuigen dat de film leuk is, en Duncan zegt okee. We blijven zitten tot het einde, en na afloop van de film krijgt Duncan nog een mini Cars auto.

Als we weer in de auto richting huis zitten slaat Duncan zijn bui weer om. En dit blijft weer even met tussen pauzes zo door gaan. Als we thuis zijn valt Duncan weer lekker even in slaap voor een half uurtje, en daar na zit Duncan zich zo druk te maken dat hij weer moet overgeven.

Vroeg in de avond Wil Duncan lekker naar bed, maar Duncan moet even wachten tot dat Papa en Mama klaar zijn met eten. Dan gaat Duncan lekker naar bed, en het duurt wel even voordat hij echt lekker slaapt.

Wat later op de avond word Duncan weer wakker, en hij is een beetje verdrietig dat hij alleen is. Als er iemand bij Duncan is, is hij gelijk weer rustig. Duncan wil eigenlijk nog wel even tv kijken, en Papa zet de dvd van Paw Patrol weer aan. Duncan gaat weer lekker liggen op bed en kijkend naar Paw Patrol valt hij weer lekker in slaap.

We hopen dat Duncan een rustige en goede nachtrust mag hebben, en dat hij morgen als hij wakker wordt weer wat vrolijker is.Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.

Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen
Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.