Lekker spelen. 
Duncan heeft lekker geslapen, maar hij heeft niet echt uitgeslapen.
Half zeven was Duncan al weer lekker wakker.

Duncan ligt lekker met de telefoon van Mama in bed naar filmpjes op YouTube te kijken. Als Duncan hier klaar mee is wil hij naar beneden.

Als Duncan is aangekleed gaan we naar beneden waar Duncan lekker even tv gaat kijken. Als Duncan de film heeft gekeken welke Papa heeft aangezet, gaat hij lekker spelen.

Vlak na het middaguur pakt Mama de fiets en gaat samen met Duncan naar zijn speelafspraak. Duncan heeft een speelafspraak bij zijn vriend Mees.
Mees en Duncan zitten bij elkaar in de klas op school, en Duncan heeft er zin in.

Duncan heeft het heel erg naar zijn zin als hij lekker aan het spelen is met Mees, en hij houd het goed vol. Als Duncan en Mama weer naar huis willen komen, wil Mama nog even een boodschap gaan doen. Maar daar heeft Duncan geen zin in, tot dat Mama verteld dat er ook een speelgoedwinkel zit waar hij wat mag uitzoeken. Duncan gaat direct mee met Mama, en zoekt wat leuks uit.

Als Duncan weer thuis is, wil hij meteen zijn nieuwe speelgoed uitpakken. Als het is uitgepakt moet Papa het in elkaar zetten van Duncan. Maar als het in elkaar is gezet gaat Duncan even liggen op de bank, want hij is moe.

Het spelen bij Mees was heel erg leuk, maar toch ook best wel een beetje vermoeiend voor Duncan. Maar Duncan vind het leuk en heeft er heel erg veel plezier aan. Niet heel veel later ligt Duncan lekker te slapen op de bank.

Als Duncan weer wakker wordt is hij niet erg vrolijk, en hij zegt dat hij naar bed wil. We brengen Duncan naar boven, maar als hij in bed ligt kan Duncan niet slapen. Omdat Duncan niet kan slapen gaan we toch maar weer lekker naar beneden, waar Duncan lekker op de bank gaat zitten met de tablet op schoot.

Duncan zit lekker op de bank en een uurtje lter zegt hij dat hij weer naar bed wil. Papa zegt tegen Duncan dat hij heel even moet wachten, en dan zegt Duncan dat hij moet overgeven.

Mama pakt snel een emmertje, en we proberen Duncan weer een beetje rustig te laten doen. Na vijf minuten gaat het weer met Duncan, en na het drinken van een slokje water gaan we lekker naar boven.

Het is nog even tanden poetsen, en dan lekker naar bed. Maar het tanden poetsen doet zeer bij Duncan, en Papa gaat kijken wat er nu aan de hand is. En Papa ziet een aantal witte plekjes achter zijn laatste kiezen. Papa probeert er een foto van te maken zodat Duncan het zelf ook kan zien. En Papa laat met een foto aan Duncan en Mama zien dat er een paar nieuwe kiezen doorkomen, dit verklaard ook waarom het tanden poetsen een beetje zeer doet.

Hierna gaat Duncan lekker op bed liggen, en hij valt lekker snel in slaap.


Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.

Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen
Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.