De uitnodiging van "Stichting Zorgeloos Kind". 
Afgelopen nacht heeft Duncan weer lekker geslapen, het is een heerlijk rustige nacht geweest. 's Morgens vroeg om zes uur ging de wekker af, en na lekker rustig wakker worden aankleden en naar beneden.

Duncan heeft beneden nog lekker tv gekeken, en toen zijn we om acht uur de deur uitgegaan voor een uitnodiging van "Stichting Zorgeloos Kind".
Het Raceteam SWPN heeft een race op het circuit Zolder in BelgiŽ, waar wij om half elf werden verwacht.

Duncan heeft er vandaag zin in om de motorraces te bekijken, en onderweg valt hij al lekker snel in slaap.

Als we aankomen op circuit Zolder worden we hartelijk welkom geheten, en de vrijwilligers van de stichting zijn zeer verheugd dat wij er weer bij kunnen zijn. Na een minuut of vijf komt de zoon van een vrijwilliger naar Duncan, en hij geeft een aantal van zijn eigen Cars auto's aan Duncan. Hij zegt tegen Duncan jij vind Cars erg leuk, dus jij mag ze hebben want ik speel er toch niet meer mee. En Duncan is er natuurlijk erg blij mee, en bedankt hem.

Dit gebaar van dit mannetje vinden Papa en Mama dan ook zeer groots!

Dan als iedereen er is lopen we met zijn allen naar de VIP box, welke voor vandaag voor de Stichting Zorgeloos Kind beschikbaar is gesteld.
Als de races beginnen gaan we op het dak kijken, maar Duncan vind het toch te veel herrie, en wil weer naar binnen toe.

We gaan dus weer naar binnen, en daar kan je de race ook wel goed volgen (alleen de herrie niet). Duncan heeft het heerlijk naar zijn zin, en kijkt af en toe naar de coureurs en speelt erg veel met de andere aanwezige kinderen.

Duncan houd de dag goed vol, en als de laatste race is geweest kunnen we richting huis gaan.
We bedanken alle vrijwilligers van de Stichting Zorgeloos Kind, en Aart en zijn zoon lopen met ons mee (om de rolstoel de trap op te tillen). Ze lopen helemaal mee tot aan de auto, en als we daar staan krijgen we nog een doos. Aart maakt zelf de doos open en laat de inhoud aan ons zien.

De Stichting Zorgeloos Kind heeft een foto van Duncan gebruikt om een poster van te maken waarmee de Stichting alle sponsoren bedankt namens alle zieke kinderen. Hij verteld ook nog dat ze deze poster in het weekend van de Formule 1 Grand Prix van Hongarije aan Max Vertappen willen overhandigen. Duncan is blij als hij dit hoort, en Mama en Papa krijgen hier toch best wel een brok in hun keel van als ze dit horen.

Dan nemen we afscheid van elkaar en rijden weer richting huis. De terugreis verloopt voorspoedig, en Duncan is weer lekker in slaap gevallen. Als we bijna thuis zin word hij weer wakker, en bij het parkeren ziet Duncan de buurman met zijn kleinzoon voor de deur vissen.

Als hij uit is gestapt loopt Duncan er direct naar toe, en hij wil er lekker even bij gaan zitten. Na een half uurtje te hebben bijgepraat wil Duncan naar Mama toe, welke naar thuis naar binnen is gegaan.

Als Duncan thuis is, gaat hij lekker op de bank zitten met de tablet op schoot. Na een uurtje zegt Duncan dat hij weer een beetje moe is en dat hij wil gaan slapen. We brengen Duncan naar boven, kleden hem lekker om en leggen hem op bed.

Niet veel later is Duncan lekker in slaap gevallen, en we hopen dat Duncan morgen lekker een beetje zal uitslapen.
Fie  
Hoi Duncan,

Dat je zo naar het circuit en de races in Zolder mocht, wel was toch heel spannend, denk ik..
Ook die mooie poster die straks overal van je hangt.
Dat is toch wel heel gaaf.
Groetjes,
Fia


Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.

Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen
Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.