Foto's maken. 
Duncan heeft lekker geslapen vannacht en was lekker vroeg wakker van de wekker. Na het wakker worden wilde Duncan eerst lekker nog even tv kijken. Na het tv kijken aankleden en naar beneden, waar Duncan nog even een spelletje ging spelen op de tablet.

Om kwart voor negen zijn we de deur uit gegaan, omdat wij om negen uur een afspraak hadden op Kijkduin. Een afspraak met lotgenoten uit het PMC die heel erg graag mooie foto's wilden maken van ons drietjes.

Met het maken van de foto's zijn we een tijdje mee bezig geweest, en na afloop hebben we nog wat gedronken en de kinderen hebben lekker op het strand gespeeld.

Dan zegt Duncan ineens dat hij moe is en naar huis wil. We rekenen af en lopen dan weer richting de auto. Als we in de auto zitten valt Duncan bijna in slaap. We zijn net op tijd thuis, en Duncan slaapt nog net niet.
Als we uit de auto stappen is Duncan weer een beetje wakker, en Papa moet Duncan tillen want hij is moe.

Thuis willen het zand even van Duncan afspoelen onder de douche, maar dan zien de hickmanpleister goed los zitten. Het douchen kan dus jammer genoeg niet. We plakken de pleister zo goed mogelijk af, en bellen direct naar het Reinier de Graaf om de hickmanpleister te laten vervangen.

We kunnen om half twee terecht in het Reinier de Graaf, we moeten dus ongeveer een uurtje thuisblijven voordat we weer de deur uit moeten. Duncan gaat lekker even luieren op de bank. En om half twee zijn we in het Reinier de Graaf voor het vervangen van de pleister. Het vervangen van de pleister is zo gebeurd, en Duncan heeft ook een knuffel mee. En Duncan zegt dat Meneer Struisje ook au heeft aan zijn nek, de zuster loopt weg en komt even later terug met een pleistertje. Duncan weet waar Meneer Struisje au heeft dus hij mag de pleister plakken.

Als alle pleister zijn geplakt zijn we klaar en gaan we weer naar huis toe. Als we weer thuis zijn gaat Duncan weer lekker een beetje hangen op de bank, en hij valt dan lekker in slaap.
Als Duncan een uurtje later weer wakker wordt heeft hij het niet echt naar zijn zin, alles wat we vragen of doen is even niet goed.
We laten Duncan even zijn gang gaan, en even later wordt hij weereen beetje rustiger.

Duncan gaat weer lekker spelen met zijn treinen, en gaat daarna een spelletje op de tablet doen. Duncan gaat vroeg in de avond naar bed, en het duurt niet lang voordat Duncan lekker in slaap valt.


Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.

Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen
Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.