De bioscoop en een ijsje eten. 
Duncan heeft lekker geslapen, en hij was weer lekker vroeg wakker geworden. Na het wakker worden wilde Duncan lekker tv kijken, maar na een minuut of tien wil hij lekker spelen in zijn kamer. Na lekker een kwartiertje te hebben gespeeld wil Duncan weer terug naar de slaapkamer, hij wil op de telefoon van Mama lekker filmpjes kijken op YouTube.

Toen was het tijd om aan te kleden en naar beneden te gaan, en daar ging Duncan lekker spelen met zijn treintjes. Duncan is lekker een beetje de hele ochtend aan het spelen en met de tablet aan de gang.

Zo rond half een komt de kinderthuiszorg langs voor Duncan, ze komen een "Hou me vast doos" brengen. Deze doos is vooral voor Duncan, maar voor Papa en Mama kunnen er ook dingen in zitten. Er zitten vooral spullen in voor Duncan, zoals kleurpotloodjes en diverse knutsel spullen.

Duncan is lekker op zijn gemak als de dames van de kinderthuiszorg er zijn, en gaat zelf een beetje gek doen. Hij heeft het lekker naar zijn zin. Als ze weer vertrekken gaat Duncan nog lekker even op de tablet een spelletje spelen.

Dan rond half drie gaan we lekker naar buiten, we gaan gezellig naar de bioscoop. Als we in de bioscoop zijn dan kopen we ook even wat te eten en te drinken en gaan met de lift naar boven en naar de filmzaal.
Als we zitten begint na een kwartiertje de film "Verschrikkelijke ikke 3".
Duncan zit lekker op zijn stoel tussen Papa en Mama te genieten van de film, en blijft de hele film kijken.

Als de film is afgelopen gaan we weer naar huis, en Duncan is best wel een beetje moe en hij valt heel even lekker in slaap.
Als we thuis zijn is Duncan weer lekker wakker, en hij gaat weer lekker spelen.

Als Duncan lekker op de bank zit gaat ineens de deurbel, het is de buurman. Die had Duncan beloofd om een keer een ijsje te halen, en Duncan wilde wel een ijsje.
Duncan heeft zijn schoenen aangetrokken en Papa ook, en toen zijn we met de buurman en zijn kleinzoon een heerlijk ijsje gaan eten.

Duncan wilde een bakje met een bolletje Smurfenijs, en hier heeft hij lekker van gesmuld. Als we weer terug voor de deur zijn wil Duncan weten waar de buurman zijn kleinzoon is, die was al binnen.
Maar als de deur open gaat stapt Duncan lekker brutaal naar binnen, en hij wil spelen. Papa staat erbij en kijkt er naar, en spreekt met de buurvrouw af dat ze Duncan zo wel weer thuis komt brengen.

Een klein half uurtje later gaat de deurbel, het is de buurvrouw samen met Duncan. Duncan wilde weer naar huis want hij is moe.
Duncan wil lekker gaan slapen, dus lekker naar boven en tanden poetsen en pyjama aan.
Als Duncan klaar is gaat hij lekker liggen op bed, en niet heel veel later slaapt hij al weer lekker.


Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.

Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen
Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.