Voor even de laatste keer naar school. 
Duncan heeft weer lekker geslapen, en was lekker vroeg wakker.
Na kort tv te hebben gekeken in bed, zijn we lekker gaan aankleden en daarna naar beneden gegaan.

Duncan wilde lekker met zijn treinen spelen, terwijl Mama boodschappen ging doen. We zijn zo half tien de deur uit gegaan omdat Mama en Papa ergens een afspraak hadden. We hebben Duncan even bij vriendin Sandra gebracht, en Duncan vond dit wel leuk. Toen Papa en Mama weg gingen, gingen Duncan en Sandra naar de kinderboerderij. Duncan ging lekker makkelijk met de stoeltjeslift naar beneden, en dit vond hij allememaggies leuk.

Toen Papa en Mama een uurtje later weer terug kwamen, zat Duncan lekker op de bank met de tablet op schoot. Na het eten van een broodje en wat te drinken gaan we weer richting school.

Maar voordat we naar school gaan moeten we eerst nog even snel langs huis rijden, want het is speelgoeddag op school. Alle kinderen mogen iets van speelgoed meenemen van thuis, en Duncan wil zijn Hotwheels garage met vier auto's meenemen. Ook nemen we nog iets anders mee voor alle kinderen.

Als we op school aankomen zijn de kinderen lekker aan het buiten spelen, en we krijgen weer een hartelijk welkom door alle kinderen.
Iedereen is weer blij dat Duncan weer op school is, en als ze Duncan zijn Hotwheelsgarage zien willen ze gelijk binnen gaan spelen.
Ze vragen ook wat er in de mand zit die we hebben meegenomen, maar we vertellen dat dat nog even een verrassing blijft.

Alle kinderen worden naar buiten gedirigeerd, en dan zijn ze lekker aan het spelen buiten samen met Duncan. Dan is het tijd om naar binnen te gaan, en alle kinderen gaan netjes in de kring zitten.

Dan mag Duncan drie vriendjes en/of vriendinnetjes uitkiezen om mee te spelen. Iedereen wil met Duncan spelen, maar Duncan mag er maar drie uitkiezen. Als Duncan er drie heeft uitgekozen mag iedereen lekker gaan spelen. Duncan speelt heel even met zijn garage en auto, maar als hij het te druk vind worden loopt hij weg en gaat ergens anders spelen. Even later vraagt Papa een Duncan of hij nog gaat spelen met zijn auto, en of een ander kindje dan met deze auto mag spelen. Duncan geeft direct zijn auto aan Papa en zo kan er toch nog een ander kindje met de garage spelen.

Dan is het moment aangebroken dat alle kinderen weer in de kring moeten gaan zitten van de juf, en alle kinderen zitten heel snel allemaal op hun stoel. Ze zingen eerst wat liedjes, en dan zegt de juf dat Duncan nog iets heeft om uit te delen. Diverse kinderen vragen of Duncan jarig is, maar dat is niet zo. De juf vraagt aan Duncan of hij kan uitleggen waarom hij wat gaat uitdelen.

Duncan verteld samen met een beetje hulp van Mama en de juf dat hij wat gaat uitdelen als dank voor alle mooie tekeningen, knutsels en cadeautjes die hij heeft gekregen in de tijd dat hij ziek is.
Alle kinderen zijn er een beetje stil van, maar Duncan vind alles wat hij krijgt en heeft gekregen heel erg leuk en mooi.

Duncan begint bij de juf met uitdelen, en daarna krijgen alle kinderen een tasje met wat leuks er in en wat lekkers te snoepen. Iedereen is bij, en alle kinderen zitten heerlijk te smullen van hun lekkere snoepjes.

Als alle kinderen wat lekker hebben gesnoept, of nog lekker aan het snoepen zijn gaat de juf nog even wat voorlezen. Na het voorlezen is het nog even danken en de dag afsluiten op school. Het is tijd en de school gaat uit, alle kinderen zeggen Duncan gedag en iedereen gaat naar huis.

Als we thuis komen gaat Duncan lekker op de bank hangen met de tablet, hij is een beetje moe van alles wat hij vandaag heeft gedaan. Een klein half uurtje later valt Duncan op de bank lekker in slaap, om een uurtje later weer wakker te worden. Duncan wordt niet zo vrolijk wakker, en niets is goed op dat moment.

We laten Duncan even, en dan begint hij weer wat vrolijker te worden. Duncan gaat weer lekker wat spelen met zijn treinen, en wat later speelt hij een spelletje op da tablet. Duncan blijft lekker een beetje vrolijk doen, en doet soms ook een beetje gek.

Tegen een uur of acht in de avond wil Duncan naar bed, en als hij bijna slaapt gaat het weer een beetje onweren. Duncan is weer klaar wakker, Mama zet een filmpje van Thomas de stoomlocomotief aan en Duncan gaat lekker kijken. Een klein half uurtje later is Duncan toch nog lekker in slaap gevallen en hopelijk blijft nu lekker door slapen.
Marcia de Boer 
Hoi Duncan!

wat fijn dat je even op school bent geweest vandeweek.
Ligt je nieuwe dekbed een beetje lekker van Thomas de trein?
Het was gezellig je laatst even te zien hoor.
En hoe is het met de cavia's? Knabbel en babbel vonden wij wel heeeele leuke namen zeg. Goed bedacht van je.

Dikke dikke knuffels van Isa, Marcia en Jeroen de Boer

Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.

Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen
Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.