Lekker weer naar school. 
Duncan heeft weer lekker geslapen afgelopen nacht. Hij werd om half zeven wakker, en was niet gelijk goed wakker.

Duncan moest eerst even goed rustig wakker worden voordat hij er helemaal bij was. Maar toen hij eenmaal goed wakker was, was hij ook weer lekker vrolijk. Duncan wilde lekker tv kijken in bed, en een half uurtje later wilde hij lekker spelen in zijn kamer.

Na het spelen in zijn kamer is het aankleden en naar beneden, en daar gaat Duncan lekker verder spelen met zijn treinen.
Net na tien uur gaan we de deur uit op weg naar school. Als we daar aankomen, komen er al kinderen naar buiten rennen en worden hartelijk verwelkomt.

Vandaag staat op school het afscheid van de oudste kleuters welke naar groep 3 gaan centraal. De juf en alle kinderen krijgen iets leuks, en Duncan krijgt zelfs een speciaal boek van Cars 3 waarin hij zelf meedoet.
Daarna is het tijd om buiten te spelen, en Duncan zit weer heerlijk op de fiets en wordt lekker geduwd.

Na het buiten spelen gaat iedereen weer naar binnen, en dan is het nog even naar Koekeloere kijken op de tv. Hierna is het einde van de dag aangebroken en nemen we voor vandaag weer afscheid.

Na school gaan we even wat eten en boodschappen doen, en als we weer thuis komen dan wil Duncan weer lekker spelen.
Duncan speelt weer heerlijk met van alles, van thomas de trein tot en met de Hotwheels auto's.

Zo rond half vijf zijn we weer de deur uit gegaan, en zijn we naar het Kapitein Haak restaurant gegaan. Duncan had dit restaurant uitgekozen om te gaan eten voor Papa zijn verjaardag, maar daar hebben we eerder de tijd nog niet voor gehad.

Duncan vertelde van te voren al, hij hoefde niets te eten hij wil lekker spelen daar. Duncan heeft het weer erg naar zijn zin als hij lekker aan het spelen is. En als de kinderen geschminkt kunnen worden, zit Duncan als eerste op de stoel. Er wordt weer een heerlijke piraat van Duncan gemaakt. Papa en Mama hebben lekker zitten eten, en als het nagerecht besteld kan worden zegt Duncan dat hij ook een ijsje wil.

We bestellen voor Duncan een lekker kinderijsje, en verbazingwekkend begint hij ervan te eten. Duncan zit te smullen van hij ijshoorntje, de slagroom en een beetje van het ijs.

Als we klaar zijn met eten is Duncan moe, en wil hij naar huis.
We rekenen af en gaan lekker naar huis, thuis gekomen moet Mama Duncan eerst even schoonmaken. Zijn piraten oog kan niet blijven zitten, en die moet dus even schoon.

Als Duncan klaar is en zijn pyjama aan heeft gaat hij lekker liggen op bed. Het zegt nog dat hij het weer leuk vond, en daarna valt hij lekker in slaap.


Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.

Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen
Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.