Een bloedtransfusie. 
Duncan heeft lekker geslapen, en is weer lekker vroeg om half zeven wakker geworden.

Als Duncan lekker wakker is wil hij lekker in zijn kamer spelen, om even later weer terug te komen naar de slaapkamer om lekker tv te kijken.

Na het aankleden gaan we naar beneden waar Duncan weer lekker op de bank gaat zitten met de tablet op schoot. Duncan is best wel weer lekker vrolijk, hij is alleen nog wel snel moe.

Om half tien gaan we de deur uit richting het Reinier de Graaf, en als we daar aankomen is er al een kamer klaar voor Duncan.
Na de gebruikelijke controles gaat de zuster het zakje met bloed halen wat klaar ligt voor Duncan. De zuster komt terug met het zakje bloed en sluit het aan op Duncan, de bloedtransfusie om Duncan zijn Hb waarde weer omhoog te krijgen is begonnen. Na tien minuten volgt nogmaals een controle, en als dit allemaal goed is kan de snelheid van de pomp omhoog.

Na ongeveer drie uur zit het zakje bloed er in, en heeft Duncan lekker weer een beetje meer praatjes. We gaan na het ziekenhuis bezoek direct even door naar Naaldwijk, waar Duncan van zijn eigen centen een treintje wil kopen (en hij krijgt er ook nog een van Papa en Mama).

Duncan is weer erg blij met zijn nieuwe treintjes en hij kan niet wachten om ze uit te pakken, en dat doet hij dan ook onderweg naar huis in de auto.

Thuisgekomen gaat Duncan direct spelen met zijn treintjes, en dat hebben we al weer een paar dagen niet meer gezien. Duncan zit lekker een hele tijd met zijn treinen te spelen, en is daarna toch best wel een beetje moe van de hele dag. Hij gaat lekker op de bank zitten met de tablet op schoot.

In het begin van de avond is Duncan moe en wil hij lekker naar bed, wij brengen Duncan naar boven en kleden hem om.
Duncan gaat lekker liggen op bed en valt lekker snel in slaap.
Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.

Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen
Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.