Controle van het bloed. 
Duncan heeft lekker geslapen vannacht, en hij is vroeg wakker geworden door Mama die de wekker had gezet.

Toen Duncan goed waker was wilde hij eigenlijk direct naar beneden, maar dat ging nog even niet. Dat vond Duncan niet leuk en toen wilde hij met de treinen op zolder spelen. Hier heeft Duncan lekker een klein half uurtje lekker zitten spelen.

Daarna naar beneden en aankleden, dan gaat Mama even bellen met de apotheek in het PMC met de vraag hoe laat ze langskomen voor de medicijnen. Mama krijgt te horen dat ze aan het einde van de ochtend op de planning staan. Daarna gaat Mama het Reinier de Graaf bellen voor de controle van Duncan zijn bloed.

We konden om 10 uur langskomen voor het afnemen van het bloed, wat hierna werd gecontroleerd. We spraken af dat we de uitslagen via de telefoon zouden horen, omdat de apotheek ook nog langs ging komen vandaag.
Na het afnemen van het bloed zijn we weer naar huis gegaan.

Als we thuis zijn is Duncan moe en hij gaat lekker op de bank zitten, en kijkt wat tv of zit wat met de tablet te doen.
De rest van de dag verloopt lekker rustig, en dan belt Mama het Reinier de Graaf op. Duncan zijn Hb is niet veel, maar dus wel iets gezakt en er is toch besloten dat Duncan weer eens een bloedtransfusie moet krijgen.

Er wordt overeen gekomen dat morgen om 10 uur Duncan in het Reinier de Graaf moet zijn zodat zijn Hb waarde weer omhoog zal gaan door de transfusie.

Aan het eind van de middag valt Duncan lekker in slaap op de bank, en we laten Duncan lekker liggen. Als Duncan rond acht uur weer even wakker wordt, dan brengen we hem lekker naar zijn bed.

In de slaapkamer gekomen leggen we Duncan lekker op bed, waar hij weer lekker snel in slaap valt.


Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.

Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen
Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.