Duncan is niet fit. 
Duncan heeft afgelopen nacht lekker rustig geslapen, en hij werd pas om 8 uur wakker.

Duncan had geen zin om in zijn kamer te spelen, en wilde lekker in bed blijven liggen om tv te kijken. Na een poosje zijn we naar beneden gegaan, waar Duncan lekker op de bank ging liggen met zijn eigen kussen.

Omdat Duncan niet fit is heeft hij geen zin om medicijnen toegediend te krijgen, maar hij laat het wel toe. Het thuis geven van de chemo gaat goed, en Duncan heeft nog niet heel veel last van eventuele bijwerkingen.

Als we iets vragen aan Duncan wat hij wil, dan zegt hij regelmatig dat hij het niet weet. Duncan reageert regelmatig boos, dit komt door het feit dat hij niet fit is en door de chemo.

Duncan slaapt regelmatig wat op de bank of lekker in bed.
Als Duncan vroeg in de avond lekker naar bed gaat valt hij weer lekker snel in slaap, en wordt dan weer tussen negen uur en half tien wakker.

Hij is goed wakker en Papa vraagt of hij de tv moet aanzetten, en dat wil Duncan wel. Papa zet snel de tv aan en toevallig is de Verschrikkelijke Ikke 2 op tv. Duncan zit gelijk rechtop en zit meteen in de film, en doet af en toe iets na.

Als de film is afgelopen gaat Duncan weer lekker slapen, en we hopen dat hij de nacht lekker door slaapt.


Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.

Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen
Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.