De Samenloop voor HOOP. 
Duncan heeft lekker geslapen vannacht, en was weer lekker vroeg wakker geworden.

Als Duncan lekker wakker is wil hij lekker gaan spelen in zijn kamer, om later weer lekker in de slaapkamer verder te spelen.

Papa en Mama moeten een beetje opschieten, want Papa moet om 10 uur gaan helpen met opbouwen van de stand op De Samenloop voor HOOP.
Als Papa hard bezig is in het park komt Marcel de taart van banketbakkerij De Vries brengen, deze mag heel even bij de slager in de koeling worden gezet.

Duncan en Mama gaan ook nog even boodschappen doen, zo rond lunchtijd komt Papa even thuis en eet even een broodje. En na het pakken van wat spullen gaat Papa weer verder in het park, alles is bijna klaar.

Alles is op tijd klaar, en Duncan en Mama komen rond een uur of een aan in het Park. En dan begint om 14 uur de openingsceremonie.

Alle aanwezige Teamleden staan bij elkaar tijdens de openingsceremonie, en na de openingsceremonie is het de eer aan de Ereleden.

Duncan mag de openingsronde lopen samen met Mama, Papa en Lenie, en na de eerste ronde sluiten alle aanwezige Teamleden aan om de volgende ronde te lopen. Na deze ronde nemen de lopers welke aan de beurt zijn het over, en dan gaat Papa de taart halen.

De taart smaakt lekker en Duncan is weer lekker aan het spelen p het veld met zijn neven Joey en Robbie en de aanwezige vriendjes.
Duncan heeft het heerlijk naar zijn zin in het park.

Dan komt er iemand van de organisatie naar Duncan toe, en daar krijgt hij een tas met leuke dingen van. Ook moet Duncan even samen met Papa het park uit, want daar staan twee mensen die belangeloos diverse mensen meenemen voor een rondje rijden in een aantal snelle en mooie Amerikaanse auto's. Duncan mag kiezen en hij kiest voor de blauwe auto, het is de aller eerste Chevrolet Camaro. Als de bestuurder voor de eerste maal flink gast geeft dan verschijnt er op Duncan zijn gezicht een glimlach van oor tot oor.

Als we weer terug zijn in het park dan gaat Duncan weer verder spelen en ravotten. In het begin van de avond zegt Duncan tegen Mama dat hij moe is, en Duncan, Papa en Mama gaan richting huis.

Thuis kijkt Duncan nog even op de tablet en gaat daarna lekker richting de slaapkamer. Mama legt Duncan lekker op bed en loopt heel even naar zolder voor de was, en als ze twee minuten later weer in de slaapkamer komt slaapt Duncan al weer heerlijk.

Duncan is na een "mooie" en zeer drukke dag lekker in slaap gevallen.Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.

Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen
Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.