Nieuwe huisdieren erbij. 
Duncan heeft weer lekker geslapen afgelopen nacht, en hij was weer lekker bijtijds wakker.

Als Duncan vind dat Papa ook wakker moet worden, maakt hij hem heerlijk lekker rustig wakker zoals alleen Duncan het zou kunnen doen.
Duncan wil lekker in zijn kamer spelen, en even later komt hij lekker in de slaapkamer tv kijken.

Als we naar beneden gaan wil Duncan lekker op de bank tv kijken, en als Mama boodschappen gaat doen wil Duncan mee.

Als Duncan en Mama weer terug komen van de boodschappen roept Duncan luidkeels dat Papa moet komen kijken. Duncan een zeer mooi cadeau bij zich, een schaalmodel van een raceauto van Le Mans met een mooie poster.
Deze heeft hij gekregen van de slager, die is naar de 24 uurs race van Le Mans geweest. Duncan is Superblij met de auto, en Papa moet hem meteen uit de doos halen. En Duncan mag er mee spelen, maar wel heel voorzichtig van Papa.

In de middag is Duncan een beetje opgewonden, want hij mag 2 cavia's uitzoeken. We gaan naar de knaagdierenopvang "Het Knagertje" en als we aankomen lopen er een aantal leuke en lieve konijntjes buiten.
We moeten oppassen dat de konijntjes niet ontsnappen als we naar binnen gaan. En als we binnen krijgen we twee cavia koppeltjes te zien, en Duncan mag uitzoeken. Er zitten twee egaal donker gekleurde, en twee gevlekte cavia's. Duncan kiest de gevlekte cavia's uit, en hij noemt de direct Knabbel en Babbel.

Knabbel en Babbel gaan samen een reismandje in, en mama regelt de administratie. Dan gaan we naar huis, en Duncan is superblij met zijn eigen nieuwe huisdieren.

Thuisgekomen maken Papa en Mama snel de kooi in orde waar ze in mogen.
We laten Knabbel en Babbel lekker zitten, want ze moeten natuurlijk ook wennen aan hun nieuwe huis.

De rest van de middag kijkt Duncan lekker tv, en als het tijd is om naar bed te gaan wil Duncan de tablet mee. Duncan mag van Mama de tablet meenemen, zodat hij een spelletje kan doen en lekker filmpjes kijken. Dan als Duncan moe is legt hij de tablet weg, en hij valt zeer snel lekker in slaap.


Morgen gaat een mooie en emotionele dag worden, want om 14 uur gaat de Samenloop voor HOOP van start, en Duncan loopt (rijd) de eerste ronde mee.


Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.

Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen
Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.