Een dag naar Wildlands Adventure Zoo Emmen. 
Duncan heeft heerlijk geslapen en werd als laatste wakker.
Na het wakker worden lekker ontbijten in de ontbijtzaal, en daarna ons zelf gereed maken voor een hete dag in Wildlands Adventure Zoo in Emmen.

De Stichting Kanjer Wens heeft alles perfect geregeld. Het hotel Ten Cate is top, en de kaarten voor Wildlands zijn ook geregeld en we hebben ook nog een kaart voor wat versnaperingen te halen gekregen.

We hebben werkelijk niets te klagen, nou ja niets te klagen . . .
De temperatuur is vandaag wel erg hoog, en de zon voel je lekker branden.

Na 10 minuten lopen kwamen we om 10 uur aan bij Wildlands, na het scannen van de kaarten mochten we naar binnen.
We hebben de hele dag genoten van wat we allemaal hebben gezien, en hebben gedaan.

De Safari leek net echt met de wilde dieren en deze extreem hoge temperatuur, maar dat maakt het toch ook wel weer leuk.

Rond 15 uur zijn we weer terug gelopen naar het hotel, waar we lekker even gingen relaxen op de kamer met de airco aan. En tijdens het relaxen even heerlijk een middagdutje gedaan met zijn drietjes.

Tegen etenstijd zijn we lekker naar beneden gegaan naar het restaurant, en kregen we een mooi plekje buiten in de schaduw aangeboden. We hebben weer heerlijk zitten genieten van het eten, en Duncan kreeg weer een uitnodiging om een lekker toetje te maken.
Duncan zei wel, dan gaat Papa hem opeten want ik hoef toch geen toetje.

De ober kwam Duncan halen en daar ging hij mee, richting de keuken.
Daan aangekomen werd hij verwelkomd door de Chef en de andere koks.
Duncan mocht weer een heerlijk toetje maken, als eerste gingen de aardbeien in een schaal. Daarna wat druiven erbij, dan ging er ook nog een paar appelbolletjes in. En daarna een lekkere berg verse slagroom met een grote bol vanille ijs. De kok vroeg ook moet er nog een koekje op, en Duncan pakte de grootste en zetten die in het toetje.

Duncan kwam met de Kok en de Ober terug lopen naar de tafel en daar zette hij het toetje neer op tafel. De Ober liep even weg om wat te halen, en toen hij terug kwam vertelde hij Duncan dat hij iets voor hem had.

De Ober had een Certificaat voor Duncan, Duncan kreeg na twee dagen een toetje maken het Certificaat "Chef Toetje" uitgereikt. Duncan vond dit erg leuk, en hij was er stiekem toch ook wel trots op.

Als we klaar zijn met eten gaan we op weg naar de kamer, en onderweg komen we de eigenaar Hans ten Cate tegen, en hij vraagt of alles naar wens is gegaan. We vertellen dat alles Top is geregeld, en dan ziet hij het Certificaat, en dan wil hij op de foto.
Duncan, Mama, Papa en de eigenaar worden samen met het Certificaat op de foto gezet. De eigenaar is er blij mee dat alles naar wens is, en wenst ons nog een fijne avond.

Op de kamer aangekomen trekken we gelijk even iets makkelijks aan, en Duncan wil nog lekker een filmpje kijken.
Tijdens het kijken naar de film valt Duncan al weer lekker in slaap.

Nog lekker in nachtje slapen in het hotel voor dat we morgen weer naar huis toe gaan.Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.

Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen
Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.