Op weg naar Emmen. 
Duncan heeft weer lekker geslapen afgelopen nacht, hij was wel weer lekker vroeg wakker vandaag.

Toen Duncan goed wakker was geworden kon hij niet wachten om een leuk Vaderdag cadeau te geven aan Papa, Papa moest alleen nog even wakker worden gemaakt door Duncan.

Duncan heeft met Mama een leuk spaarpotje (voor leuke Papa dingen te doen) en een beker gekocht, en Papa vond het leuk wat hij kreeg.

Hierna lekker nog even rustig aan liggen chillen in bed, en Duncan heeft lekker tv zitten kijken, hierna wilde Duncan lekker in zijn kamer spelen.

Na een half uurtje in zijn kamer te hebben gespeeld wil Duncan naar beneden, waar hij meteen met zijn treintjes gaat spelen.

Zo rond een uur in de middag hebben Papa en Mama de auto weer ingepakt, en stappen we in. We hebben van de Stichting Kanjer Wens namelijk een bezoek aan Wildlands Adventure Zoo Emmen inclusief twee overnachtingen cadeau gekregen.

Onderweg is Duncan lekker in slaap gevallen in de auto, en na een lange reis komen we eindelijk aan in Emmen. Duncan is ongeveer een klein uurtje voordat we aan zijn gekomen in Emmen wakker geworden, hij heeft het grootste gedeelte van de reis lekker liggen slapen. Duncan is dan ook lekker uitgerust als we er zijn.

Als we aankomen in het hotel worden we vriendelijk ontvangen, en krijgen we een mooie kamer. Papa gaat alles uit de auto pakken, en daarna gaat Mama alles even opruimen.

Zo rond half zes staat er een tafeltje klaar in het restaurant, maar aangezien het heerlijk weer is besluiten we om lekker buiten te gaan zitten.
We vragen aan Duncan wat hij wil eten, en we noemen alles op wat ze hebben. Duncan verteld dan dat hij frietjes met kipnuggets wil eten, maar als het voor hem staat wil hij toch niet. Duncan wordt een beetje verdrietig en zegt dat hij een pannenkoek wil eten, de ober komt er aan en die overlegt met Papa en Mama. De ober zegt dat het geen probleem is en dat ze Duncan graag een pannenkoek wil geven.

En even later krijgt Duncan een lekkere pannenkoek voorgeschoteld.
Duncan wil er een beetje stroop op, dus Papa doet dat even voor Duncan. Hij eet met smaakt een paar stukjes op en hoeft dan niet meer.

Als we klaar zijn met eten vraagt de ober of Duncan zo mee wil naar de keuken om een lekker toetje te maken, en dat wil hij wel.
Duncan maakt een toetje van aardbeienijs en wat fruit erdoor en met een lekkere berg slagroom er op. Duncan komt vol trots met de kok aanlopen, en het laatste stuk neemt hij het bord zelf mee om het op tafel te zetten.

Maar Duncan heeft geen trek in een toetje, maar Papa moet het opeten van Duncan. En voordat Papa het mag opeten moet Duncan alles eerst nog even door elkaar heen roeren. Als Duncan klaar is mag Papa eindelijk een het toetje beginnen, en het smaakte heerlijk.

Als we klaar zijn met eten gaan we weer naar de kamer, maar Duncan wil eerst nog even in de keuken gedag zeggen. Nadat we dit hebben gedaan gaan we eindelijk naar de kamer, we kleden Duncan om en leggen hem lekker op bed.

Hij kijkt nog even naar de tv, en valt dan lekker in slaap.
Lekker slapen, en dan morgen lekker een dagje genieten in Wildlands.Sandra 
Lieve Duncan, heel veel plezier in Emmen! Papa en mama natuurlijk ook. Ik hoop dat de dieren een beetje fit zijn morgen want het is behoorlijk warm.

Groetjes en tot snel! Xx sandra

Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.

Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen
Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.