Een verjaardag. 
Duncan heeft vannacht weer lekker geslapen, en na deze nacht is hij rond half zeven weer wakker geworden.

Duncan is lekker even gaan spelen in zijn kamertje, om niet veel later weer terug te keren in de slaapkamer waar hij lekker verder gaat spelen.
Dan vraagt Duncan of hij op zolder met de treinen mag spelen, en Papa neemt Duncan mee naar boven. Duncan is lekker aan het rangeren met de wagonnetjes en rijd rustig diverse rondjes met de treinen.

Na een half uurtje heeft Duncan er weer genoeg van, en wil hij naar beneden. Als we beneden in de kamer zitten wil hij de tablet, en gaat lekker een spelletje doen.

Om half 10 is het weer tijd om de medicijnen tegen de misselijkheid te geven, en een half uurtje later krijgt Duncan zijn chemo weer toegediend.
Duncan heeft gelukkig nergens last van, en we hopen dan ook dat dit zo blijft gaan.

In het begin van de middag maken we ons klaar om naar de verjaardag van Duncan zijn vriend Brandon te gaan. Als we aankomen zijn ze beide blij om elkaar weer te zien, en Duncan heeft het lekker naar zijn zin.
Duncan loopt lekker heen en weer, is lekker druk en gezellig.
Tegen het einde van de middag vraagt Papa wat aan Duncan, en dan reageert hij ineens boos. Papa vraagt wat er is, en dan zegt Duncan dat hij moe is. Papa laat Duncan even lekker plaats nemen op de bank, en zegt dat hij even met Mama gaat praten. Papa zegt tegen Mama dat Duncan een beetje erg moe is, en dan gaan we na iedereen gedag te hebben gezegd weer richting huis.

In de auto valt Duncan binnen vijf minuten in slaap, en als we thuis zijn wordt hij weer een beetje wakker. Als we binnen zijn wil Duncan lekker op de bank liggen, en hij luiert lekker nog even verder.

Als Duncan weer klaar is met luieren wil hij nog even lekker tv kijken, en dan vraagt hij ineens of hij weer met de treinen op zolder mag spelen. Papa neemt Duncan mee naar zolder, maar als Duncan een rondje heeft gereden met een trein zegt hij dat hij niet meer wil omdat hij moe is.

Alles dus weer uitzetten en dan gaan we naar de slaapkamer. We doen Duncan zijn pyjama aan en hij gaat lekker liggen op bed. Het duurt even, maar dan valt Duncan toch lekker in slaap na een leuke maar toch wel vermoeiende dag.


Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.









Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen








Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.