Niet lekker in zijn vel. 
Duncan heeft een beetje een rare nacht gehad. Nadat hij gisteren vroeg in slaap is gevallen, werd hij om 2 uur in de nacht wakker.

Hij was klaar wakker en wilde tv gaan kijken, Mama zei tegen Duncan dat hij lekker moest gaan liggen en dat het nog midden in de nacht is. Maar Duncan bleef zitten, en riep ineens dat hij moest spugen.
Papa kon op tijd een emmertje onder zijn kin houden om alles op te vangen. Toen het weer ging met Duncan bleef hij volhouden dat hij tv wilde kijken. Papa zei tegen Mama ga jij maar lekker slapen, dan blijf ik wel wakker. Papa maakte wel de afspraak met Duncan dat hij Papa morgenochtend niet heel vroeg zal wakker maken

Papa heeft de tv en de dvd aangezet, en Duncan heeft lekker naar Paw Patrol zitten kijken. Duncan heeft lekker midden in de nacht een uurtje tv zitten kijken. Rond 3 uur werd Duncan toch wel weer een beetje moe, en wilde Duncan toch wel weer gaan slapen. Papa heeft alles weer uitgedaan, en toen kon iedereen weer lekker slapen.

Maar Duncan zal Duncan niet zijn als toch gewoon lekker zijn eigen dingetje doet als hij wakker is. Duncan maakt tegen gemaakte afspraken in Papa gewoon lekker om 6 uur weer wakker, pffft lekker hoor zo'n kort nachtje.

Papa moest even zijn best doen om een beetje wakker te worden, en te blijven (en dat is gelukt). Duncan moest naar de wc, en daarna wilde hij lekker weer in bed tv kijken. We hebben lekker rustig aan gedaan na zo een rare nacht. Duncan klaagt een beetje over pijn in zijn buik, en als we een beetje doorvragen zegt hij dat het wel weer een beetje gaat.

Als we beneden zijn maakt Mama een boodschappenbriefje, en dan roept Duncan weer dat hij moet spugen. Gelukkig zegt Duncan het op tijd, en niet veel later komt alles wat in zijn buik zit er weer uit. Ook nu klaagt Duncan weer over buikpijn. Papa zit bij Duncan en zegt dat hij rustig moet ademen, en doet het een beetje overdreven voor zodat Duncan het een beetje gaat volgen. Dan zegt Duncan dat het wel weer gaat, Papa vraagt of hij nu ook nog pijn in zijn buikje heeft. Duncan zegt dat hij nu geen pijn meer in zijn buik heeft, maar dat net wel had. Als Papa vraagt wij eens aan waar het auw deed, wijst hij naar zijn navel.

Als het even later weer gaat, wil Duncan met Mama mee om boodschappen te doen. De rest van de dag verloopt een beetje rommelig.
Duncan zit blijkbaar niet geheel lekker in zijn vel, want hij gaat heel erg makkelijk huilen en klaagt met enige regelmaat over pijn in zijn rug of buik.

We weten niet of het een combinatie is van de drukte van afgelopen tijd met de warmte, of in het ergste geval dat de tumor misschien wel weer bezig is. Laten we hopen dat het het eerste geval is.

Duncan is aan het begin van de middag best wel moe, en hij wil even liggen op de bank. Duncan slaapt binnen twee tellen, en slaapt lekker even een tijdje.

Aan het eind van de middag is Duncan weer lekker vrolijk en gezellig, hij staat weer een beetje mee te doen met een filmpje van Tom & Jerry. Onze huis toneelspeler is er gelukkig weer even, en het is heerlijk om te zien.

In het begin van de avond roept Duncan weer dat hij moet spugen, Papa is er gelukkig weer op tijd bij. Er komt gelukkig alleen een beetje slijm uit en niet meer.

Even later wil Duncan naar boven, want hij is moe en wil slapen. Als we Duncan omkleden klaagt hij weer over pijn in zijn buik, en nu besluiten we om toch de paracetamol te geven. We meten bij Duncan ook nog even de bloeddruk op bij beide armen, en noteren dit.

Als Duncan weer rustig is mag hij lekker gaan liggen, en hij valt bijna direct in slaap.

Morgenmiddag hebben we weer een gesprek over de eventuele verdere behandeling van Duncan, we zullen zeker overleggen hoe het nu gaat met de buikpijn en het spugen.

Maar nu eerst hopen op een lange en rustige nacht!



Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.









Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen








Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.