Een dagje bijkomen. 
Duncan heeft lekker geslapen, en was weer lekker vroeg wakker.
Om 7 uur zat hij lekker naar Ernst & Bobbie te kijken, en toen maakte hij Papa ineens hard wakker met: Papa de boeven lopen daar!

Papa wist even niet wat er gebeurde en wat er aan de hand was, maar na een paar tellen wist hij dat wel.

We zijn lekker nog een tijdje in bed blijven liggen na al die drukke dagen. Na een tijdje zijn we naar beneden gegaan, en daar wilde Duncan weer met zijn treintjes spelen.

Duncan is lekker met Mama mee geweest om een paar boodschapjes te doen, en toen ze terug kwamen wilde Duncan een broodje eten.

's Middags heeft Duncan zich lekker vermaakt met zijn speelgoed, de tablet en tv kijken.

Met het avondeten zit Duncan lekker op zijn gemak te smullen van een bordje bloemkool met een saucijs. We hoeven Duncan niet te helpen, hij zit heerlijk te eten aan tafel.

Na het eten ligt Duncan nog lekker een beetje lui op de bank met de tablet op schoot, en hij zit diverse muziekfilmpjes te bekijken.
En dan start Papa een filmpje met muziek, en Duncan vind dit wel leuk.

Mama kijkt even op en vraagt of het iets zachter kan, en Duncan zegt met een lach op zijn gezicht nee. Dan wordt het toch best wel tijd om naar boven te gaan, en Duncan neemt de tablet mee. Boven gekomen pakt Papa de Discobox en zet deze aan, en Duncan heeft het lekker naar zijn zin. Mama is het er niet geheel mee eens, en vraagt een paar keer of de muziek uit mag want Duncan moet naar zijn bed.

Na ongeveer 10 minuten zet Papa de muziek uit en gaat even met Duncan naar de badkamer. Daarna trekt Mama bij Duncan zijn pyjama aan, en dan gaat Duncan lekker zijn bed in.

Duncan wil nog heel even een filmpje van Thomas kijken, maar Duncan valt na wat donderstenen lekker in slaap.


Gerda coenraad 
:hartje:

Gerda coenraad 
:hartje:

Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.









Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen








Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.