De dagbehandeling. 
Duncan heeft weer heerlijk geslapen in zijn eigen bed, zo heerlijk dat hij maar 1 keer is wakker geworden vannacht om zijn broek te doen.

Wakker worden deden we van de wekker om 7 uur, en we konden niet te lang luieren in bed want we moeten vandaag op tijd de deur uit.

Vlak voor 9 uur heeft Papa Duncan zijn medicijnen gegeven, en toen zijn we om 9 uur vertrokken richting het PMC voor de dagbehandeling.

Papa moest met de auto eerst nog even tanken, en op het moment dat Papa dat staat te doen moet Duncan ineens overgeven. Duncan gaf het aan, en Mama was gelukkig op tijd met het emmertje wat we uit voorzorg altijd in de auto hebben.

Duncan geeft aan dat het wel weer met hem gaat, en Papa zet in de auto een leuk muziekje op voor Duncan.
Iets voor 10 uur komen we aan bij het PMC, waar we ons melden op de afdeling.

De zuster doet eerst weer alle controles (temperatuur, gewicht en bloeddruk), Duncan zijn bloeddruk is nu een stukje lager als voorgaande dagen.

Dan mogen we mee met een andere zuster, welke de chemo voor de dagbehandeling aankoppelt. Duncan wordt door veel zustertjes aangesproken met de vraag of alles nu weer goed gaat met Dikkie Dik.
En hij vertelt iedere keer weer dat het weer goed gaat met zijn pootje en zonder de sonde voeding.

Duncan zit lekker rustig op de bank in de dagbehandelkamer, en Duncan staat als het er bijna helemaal op zit ineens op.
Papa loopt maar achter Duncan aan met zijn paal, en Duncan loopt naar de huiskamer. Duncan wil daar heel even spelen, maar dan zit de chemo er in. De zuster komt alles weer even afsluiten, en moet bij Duncan nogmaals zijn bloeddruk even meten. Deze is ongeveer hetzelfde gebleven als toen we aankwamen.

Dan als we weer terug lopen naar Mama, komt Duncan zijn oude kamergenootje Bjorn in zijn bed langs met zijn Papa en Mama.
Duncan begint dan hard op de gang te roepen naar Mama dat ze moet komen. Mama komt er aan en Duncan loopt de kamer binnen bij Bjorn, en toevallig ligt ook het andere kamergenootje Timo ook op deze kamer.

Iedereen vindt het leuk dat Duncan even langs komt met zijn Mama en Papa, We babbelen eventjes en dan gaan we toch echt weer weg, we moeten nog even langs de apotheek. Als we bij de apotheek zitten zegt Duncan dat hij honger heeft.

Duncan heeft honger omdat Mama de pomp met sondevoeding uit heeft gezet toen Duncan moest overgeven vanochtend, en deze is niet meer aangezet.

Duncan eet dan lekker bijna een heel broodje met hagelslag op, en even later wil hij de uitsmijter van Papa proeven. Duncan vind de uitsmijter ook lekker, en hier eet hij ook nog lekker een beetje van mee.

Dan gaan we weer lekker naar huis, en als we zijn thuisgekomen vraagt Mama aan Duncan wat hij wil eten vandaag.
Duncan zegt dat hij bloemkool met een schnitzel wil eten, en Mama gaat de boodschappen halen.

Duncan wil lekker met zijn treintjes spelen en hij vermaakt zich prima in de kamer. Dan zegt Duncan dat hij moe is, en Mama vraagt of ze zijn kussen moet pakken voor op de bank. Dit wil Duncan wel, en hij gaat lekker even lui liggen.
Maar Duncan ligt niet echt lang, en even later zit hij weer gewoon recht op.

Ongeveer 3 kwartier voor het eten zetten de de sondevoeding lekker even uit bij Duncan, in de hoop dat hij meer eet dan 2 hapjes.
En Duncan wil gelijk aan de tafel gaan zitten, terwijl Mama nog moet gaan beginnen met koken. Het maakt Duncan niet uit en hij blijft lekker zitten totdat zijn eten er is.

Duncan krijgt zijn bordje en hij zit lekker te smullen van zijn bloemkool en zijn schnitzel. Dan heeft Duncan genoeg gegeten, Mama en Papa zijn eigenlijk een beetje verbaast en blij dat Duncan het lekker heeft gegeten.

Na het eten gaat Duncan lekker op de bank hangen en hij twijfelt nog of hij een toetje wil of niet, maar wat later zegt hij dat hij toch maar geen toetje wil.

Als Duncan na het eten lekker een uurtje op de bank heeft gezeten geeft hij aan dat hij een beetje moe is en lekker naar zijn bed wil.
Papa vraagt nog of Duncan niet nog even met de treinen op zolder wil spelen, maar hij wil echt naar zijn bed.

We kleden Duncan om en leggen hem lekker in bed, en niet veel later valt hij lekker rustig in slaap.



Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.









Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen








Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.