Weer een leuke dag. 
Duncan is weer redelijk vaak even wakker geweest om zijn broek te doen, maar heeft verder wel lekker geslapen.

Duncan en Papa werden pas om half acht wakker, we zullen het wel nodig gehad hebben dat we zo laat zijn wakker geworden.

Als we wakker zijn komt Mama niet veel later de kamer op, en Duncan wil weer een leuk cadeautje uit de tas uitpakken.

's Morgens even Goedemorgen Nederland gekeken, waar Duncan wederom op tv was. Het was weer een leuk filmpje waarin onze KANJER iedereen bedankt die iets leuks heeft opgestuurd naar hem.

Duncan is vandaag weer wat vlotter en vrolijker dan gisteren.
Hij wil weer lekker zijn bed uit om met zijn kamergenoot Bjorn en zijn zus te spelen.

Maar na een tijdje moeten de kids stoppen met spelen omdat alles opgeruimd moet worden. Duncan zijn kamergenoot wordt namelijk gefilmd vandaag en ze kunnen er zo zijn.

Duncan gaat dan lekker zijn bed in en gaat wat op de tablet doen.
Als ze klaar zijn met filmen dan zwaaien we Bjorn en zijn familie uit, en wensen hun heel erg veel succes. We doen dit omdat hij een grote en heel erg zware operatie krijgt (welke goed is verlopen).

De juf komt ook nog heel even langs, en daar doet Duncan ook weer heel erg goed zijn best.

In de middag komen er twee dames langs van sport en spel, en die vragen aan Duncan op hij mee wil doen. Duncan zegt direct ja!
Ze vragen waar Duncan wil spelen, op de kamer of in de hal bij de liften. Duncan wil in de hal bij de liften, en hij komt direct zijn bed uit. Duncan loopt direct naar de kar met spullen, en wil deze gelijk meenemen. Even later helpt een van de dames Duncan een beetje, omdat het anders veel te zwaar zal gaan worden voor Duncan.

Duncan heeft het leuk tijdens het spel, maar na een minuut of 10 houd hij het toch voor gezien. Hij is van het lopen en het spelen toch best wel een beetje moe geworden.

Duncan wil later op de middag nog even een filmpje kijken van Thomas de trein. En tegen de tijd van het avondeten wil Duncan ook weer lekker naar de huiskamer om daar lekker te spelen.

Als Duncan lekker aan het spelen is gaan Mama en Papa lekker even eten. Later wil Duncan er lekker bij komen zitten en hij zit nog lekker even te spelen aan tafel.
Als Duncan dan aan geeft dat hij moe is en naar zijn kamer wil, dan gaan we lekker naar de kamer.

We kleden Duncan lekker om en niet veel later valt hij weer lekker in slaap.



Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.









Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen








Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.