Een dagje geen zin. 
Duncan heeft vannacht best wel weer aardig geslapen, maar hij wordt nu echt wel regelmatig wakker om zijn broek te doen.

Het heel erg veel plassen is nu dus echt goed begonnen door het vele vocht wat hij via het infuus krijgt toegediend. Maar Duncan weet inmiddels wel waarom dat hij zo heel erg veel moet plassen.

Duncan is weer lekker vroeg wakker geworden vandaag, en als Papa weer op de kamer komt wil hij direct de cadeautjestas hebben om wat leuks uit te pakken.

Verder heeft Duncan niet veel zin om wat te doen, 's morgens komt de juf nog even langs met de vraag hoe laat het uitkomt voor Duncan.
En ze komt later op de dag rond 14 uur terug.

Iets later komt de pedagogisch medewerker ook langs wanneer dat het uitkomt om even wat leuke dingen te doen met Duncan.

Duncan is af en toe even aan het spelen, en zit daarna weer in zijn bed.
Duncan heeft een beetje een offday.

Er wordt ook weer een doos vol met post bezorgd, hier zitten ook weer heel veel kaarten en ook leuke cadeautjes bij. Duncan wordt hier toch wel weer een beetje vrolijk van.

Om 14 uur is de juf er voor Duncan, en hij geeft direct aan dat hij eigenlijk geen zin heeft. Maar dan zijn Mama en Papa er ook nog en die zeggen dat Duncan toch nog wel even wat moet doen met de Juf.
Duncan gaat het toch wel doen, en Mama en Papa gaan even iets anders doen.

Als Papa en Mama terug komen heeft Duncan het toch wel naar zijn zin gehad met de juf. Daarna is Duncan best wel weer een beetje moe, en later valt hij even lekker in slaap.

Later in de middag komt de pedagogisch medewerker langs bij Duncan en hier heeft hij het ook mee naar zijn zin.

Met het avond eten wil Duncan lekker in de huiskamer zitten, en hier heeft hij het lekker naar zijn zin. Hij doet zelfs een klein beetje gek.

Hierna gaat Duncan lekker weer naar zijn kamer en wil lekker zijn bed in, en niet veel later valt hij lekker in slaap.



Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.









Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen








Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.