Een bloedneus 
Vannacht heeft Duncan lekker geslapen.
's Morgens wel erg vroeg weer wakker geworden, omdat Duncan wakker werd en naar het toilet moest.

Daarna weer even verder rustig wakker worden in bed met met de tv aan.
We konden dit niet te lang doen want om 11 uur zou de kinderthuiszorg weer voor de deur staan.

Dan worden we opgebeld, het is de kinderthuiszorg. Er is een zorgmoment uitgevallen en ze kunnen eerder bij ons zijn. We plakken direct de pleister met zalf op Duncan zijn been en halen de injectie uit de koelkast.

Dan zegt Duncan Papa mijn vinger! Papa kijkt en ziet dat Duncan zijn vinger rood gekleurd is. Duncan heeft een bloedneus, Papa laat direct Duncan zijn neus snuiten en knijpt zijn neus dicht.
Het blijft een beetje doorsijpelen, en dan is de kinderthuiszorg gearriveerd.

Duncan wil geen prik in zijn been, stribbelt wat tegen maar even later zit de injectie weer in zijn been. Papa gaat hierna nog even verder met de bloedneus, en na een aantal dingen proberen lukt het om het bloeden te stoppen.

Dan stoot Duncan zachtjes zijn neus, en dan begint het andere neusgat flink te bloeden. Papa probeert weer hetzelfde te doen al eerder vandaag, maar het blijft nu lopen.
We besluiten om contact op te nemen met het PMC, en deze nemen weer contact op met het Reinier de Graaf. We krijgen te horen dat we verwacht worden in het Reinier de Graaf.

Maar eerst gaat Mama nog even heel snel de markt op om lekker kibbeling te halen voor Duncan en haarzelf (Papa eet wel een loempiaatje), want Duncan wilde dit heel erg graag eten.
Als alles op is gaan we richting Delft.

In het Reinier de Graaf aangekomen krijgt Duncan direct een bed toegewezen, en er wordt bloed afgenomen.
Als alles weer bepaald is zijn de trombocyten er heel snel, en kan de bloedtransfusie gaan beginnen.

Als de hoeveelheid is toegediend die Duncan minimaal moet krijgen bloed zijn neus nog steeds, alleen niet zo heel erg meer.
De zuster neemt even contact op met de Arts, en deze besluit dat Duncan de hele zak toegediend mag krijgen.

Als de rest van de trombocyten nog worden toegediend stopt eindelijk het bloeden van Duncan zijn neus.
We moeten nog even in het ziekenhuis blijven om er zeker van te zijn dat het bloeden van Duncan zijn neus echt is gestopt, ook wordt er nog even overleg gepleegd i.v.m. de controle voor morgen.
Morgen moeten we om 10 uur weer terug zijn, want dan vindt de controle van het bloed weer plaats en Duncan krijgt dan toch ook weer een bloedtransfusie omdat zijn Hb te laag gaat worden.
En dan mogen we eindelijk weer terug naar huis toe.

Als we thuis zijn ligt er al weer een leuk aantal kaarten voor Duncan in de brievenbus, en Duncan vind dit echt wel weer leuk.
Na het uitpakken en lazen van de kaarten wil Duncan de tablet hebben.

Na een tijdje met de tablet te hebben gezeten wil Duncan daarna lekker met zijn Cars auto's spelen. Als hij moe is gaat hij lekker op de bank liggen, en niet veel later valt hij lekker in slaap.

Als Duncan weer wakker is, dan zit hij weer even te spelen met zijn Lego en met zijn auto's. En niet veel later wil hij lekker naar zolder om daar even met de treinen te spelen.

Na ongeveer een half uurtje is Duncan weer moe, we zetten alles weer terug op zijn plek en gaan naar de slaapkamer.
We kleden Duncan om en leggen hem lekker in bed, en hij valt na een roerig dagje lekker in slaap.



Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.









Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen








Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.