De laatste dag. 
Vannacht heeft Duncan weer redelijk lekker geslapen, weer vaak wakker geweest om zijn broek te doen.

Als Papa op de kamer komt zit Duncan lekker op de bank met de tablet in zijn handen.

Even later zegt Papa tegen Duncan dat hij wat vergeten is, en je ziet Duncan denken. Duncan zit naar Papa te kijken, en als Papa wisselend naar Duncan en de tas kijkt weet Duncan het. Hij is het cadeautje vergeten, en Papa pakt vlug de tas, en Duncan pakt zijn laatste cadeautje uit.

Als Mama morgen op de kamer komt heeft Duncan geen cadeautje om uit te pakken, want het was de laatste. En eigenlijk waren het wel genoeg cadeautjes, maar we lopen een beetje uit met de hele chemokuur. Door het uitlopen zijn een dagje later dan gepland klaar, en morgen we morgen in de loop van de ochtend lekker weer naar huis.

Halverwege de ochtend komen de cliniclowns weer langs, en Duncan ligt in zijn bed. Als ze voor de deur staan kijken ze naar een poster van Duncan die op de deur hangt, en hier gaan ze heel erg leuk op in.
Duncan zegt een beetje boos nee, maar Papa en mama knikken ja. De cliniclowns gaan door maar ze blijven wel voor de deur staan.
Duncan moet er niet om lachen, terwijl hij altijd leuk vindt als ze langskomen.

Als de cliniclowns net weg zijn komt de juf weer voor Duncan en hij zegt NEE! Duncan heeft er helemaal geen zin in, hij is gewoon een beetje moe en is er eigenlijk ook wel klaar mee. Duncan wil gewoon naar huis! De juf vraagt wanneer wij er weer zijn, en dan vertrekt ze weer.

De rest van de dag zit Duncan een beetje aan de tafel, op de bank of ligt lekker in zijn bed.
Dan komt er een zuster binnen die vraagt of de dokter al is langs geweest, en Papa en Mama vertellen van niet.
De zuster verteld dat Duncan zijn Hb waarde aan het dalen is, en dat er is besloten om een bloedtransfusie te geven nu we er toch nog zijn.

Later komt de arts ook nog even langs en deze verteld dat Duncan zijn Hb waarde op 4.9 zit en gezien de verwachting dat het over een paar dagen toch zal moeten gebeuren ze het maar gewoon gelijk doen.

Dit verklaard ook wel weer de moeie houding van Duncan. Mama en Papa hadden dit eigenlijk niet verwacht gezien het feit dat hij nog regelmatig een beetje vrolijk was en zelfs soms een beetje gek deed.

De apotheek komt aan het einde van de middag ook nog even langs om alle medicatie langs te brengen. We krijgen er 1 medicijn bij, en dat is voor Duncan zijn bloeddruk. De bovendruk zit bij Duncan tegen de bovengrens aan van wat het mag zijn, en om te voorkomen dat dit later problemen kan gaan geven krijgt hij dit medicijn. Dit medicijn zorgt er weer voor dat de bovendruk wat lager wordt.

Dan is er een zakje bloed voor Duncan gearriveerd, en het bloed voor de transfusie wordt opgehangen en aangesloten. Duncan zijn bloeddruk en temperatuur worden gemeten, en na 10 minuten wordt dit nogmaals gedaan. Alles gaat goed en na ongeveer 3 uurtjes zit alles erin bij Duncan.

Duncan is zijn zijn bloedtransfusie ineens weer wat spraakzamer en een stukje drukker. Hij is weer lekker vrolijk, maar hij is wel moe.
Hij ligt lekker in bed naar de tv te kijken, en na een tijdje valt hij weer lekker in slaap.

Duncan, Papa en Mama moeten nog 1 nachtje slapen hier, morgenochtend krijgt hij nog wat van de chemokuur, en als dat klaar is mogen we lekker weer naar huis toe.



Marcia de Boer 
Hoi lieve kanjer Duncan,

We lezen nog steeds je blog en wat een kanjers en vechters zijn jullie zeg. We hopen dat jullie inmiddels weer lekker thuis zijn want dat is toch het fijnste!

Zet m op en hou de moed erin! Wij sturen gauw weer wat gezelligs, kan dat gewoon naar jullie huisadres?

Lieve warme groetjes,
Isa, Marcia en Jeroen de Boer
:threesome:

Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.









Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen








Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.