Een tas vol cadeau's. 
Duncan heeft vannacht weer lekker geslapen, en is lekker laat wakker geworden (mede door het verzetten van de klok).

Toen Papa bij Duncan en Mama op de kamer kwam, begon Duncan ineens te huilen. Duncan had Papa gemist en hij heeft weer pijn aan zijn billen, Papa troost Duncan en zegt tegen hem dat hij zo naar zijn billen zal kijken.

Als Papa naar Duncan zijn billen kijkt dan ziet hij al snel dat deze al een beetje kapot beginnen te gaan. Papa roept Mama er even bij en laat het even zien, het goed insmeren van Duncan is nu echt belangrijk om te voorkomen dat het erger gaat worden.
Als de zuster Duncan hoort huilen als ze binnenkomt voor de controles vraagt ze wat er aan de hand is. De zuster zegt dat ze paracetamol kunnen geven, maar wij zeggen dat we liever nog even wachten want wij denken dat het heel erg jeukt.

Duncan zit de ochtend verder lekker in zijn bed of aan het tafeltje te spelen.

Aan het einde van de ochtend Komt Debby met zijn grote neef Joey binnen lopen, en ze hebben een hele tas vol met cadeautjes mee genomen. Duncan vind dit wel heel erg leuk, en er zit een kaart bij van de Familie Vierhout. Ze hebben de tas maar aan Tante Debby gegeven omdat Duncan ineens heel erg snel na de uitslagen naar het PMC moest om verderte gaan met de chemokuur.
Duncan wil gelijk een cadeautje uitpakken, en dat mag hij. Duncan is weer helemaal blij met de tas vol leuke verrassingen.


In de middag komt Tante Lenie, Oom Sil en grote neef Robin op bezoek, als Lenie laat zien dat ze gehaktbelletjes heeft gemaakt zegt Duncan dat hij dat wel lekker vindt. Robin zit op zijn telefoon een spelletje te spelen, en Duncan hoort het muziekje, en vraagt of hij ook mag kijken. Robin gaat naast Duncan zitten, en Duncan roept ineens hey dat is Mario! Robin vraagt of Duncan ook even wil spelen, en dat wil hij wel. En even later zegt Robin dat Duncan zelft beter is dan hij, en Duncan begint te glimlachen.

Mama en Lenie gaan wat te drinken halen in de huiskamer, en Papa vraagt of Duncan zin heeft om daar heen te gaan. Duncan heeft daar wel zin in, en loopt met Papa, Sil en Robin naar de huiskamer. Duncan loopt aan de hand van Papa helemaal zelf naar de huiskamer.
Duncan zit hier lekker te spelen en heeft het lekker naar zijn zin.
Na een lange tijd spelen wil Duncan weer terug naar zijn kamer, hij is moe.

Duncan gaat lekker in zijn bed liggen en ligt lekker tv te kijken.
Duncan is wel moe maar hij valt niet in slaap. Duncan had vanochtend en gisteravond wat last van zijn billen, maar daar heeft hij de rest van de dag gelukkig geen last van gehad.

De zuster komt vroeg de controles doen, want gisteravond was ze ook te laat. Duncan sliep toen al heerlijk. Na deze controles heeft Duncan nog lekker wat tv gekeken en is toen lekker in slaap gevallen.



Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.









Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen








Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.