Bloedneus en taart 
Duncan heeft heerlijk geslapen vannacht, hij is pas om 5 uur wakker geworden om zijn broek te doen. En daarna is hij weer lekker even verder gaan slapen.

Toen Duncan al eventjes wakker was en lekker tv zat te kijken in ze bed, riep hij ineens "Papa mijn neus bloed". Papa sprong direct zijn bed uit en greep een paar zakdoekjes, en vroeg aan Duncan wat hij heeft gedaan.

Het kriebelde in zijn neus en dus even zijn vingertje in zijn neus, en toen was er ineens bloed. Papa heeft met geduld en een aantal zakdoekjes de bloedneus weten te stoppen. Nadat de bloedneus was gestopt zijn we nog even tv blijven kijken voordat we naar beneden gingen.

Beneden aangekomen wilde Duncan lekker op de bank met de tablet op schoot, terwijl Mama boodschappen ging doen.

Toen Mama weer terug was van de boodschappen heeft Duncan lekker een tosti gegeten, en Papa en Mama een broodje.
Hierna zijn Duncan en Papa nog een cadeautje gaan kopen voor Mama, want deze is aankomende week jarig.

Het cadeautje was snel gekocht, en Duncan vond het heerlijk buiten. Thuis aangekomen wilde Duncan nog wel lekker een rondje buiten lopen, Mama dus ook mee en een heerlijke wandeling gemaakt.

Weer thuis gekomen heeft Duncan tegen Mama gezegd dat ze op de bank moet zitten met haar ogen dicht. Duncan heeft samen met Papa een taart voor Mama gemaakt. En omdat we op Mama haar verjaardag niet thuis zijn vieren we het nu al een beetje.

Duncan heeft zittend in zijn rolstoel samen met Papa de taart (met kaarsjes) op zijn schoot zingend naar Mama gebracht.
Mama vond het heel lief dat wij een mooie taart voor haar hebben gemaakt. Duncan heeft na te hebben geholpen met de kaarsjes uitblazen zijn cadeautje aan Mama gegeven.

Duncan heeft hierna weer lekker op de bank gezeten en gehangen of aan zijn bureau, waar hij lekker even is bezig geweest.
Duncan heeft ook nog lekker een kort middag slaapje gedaan op de bank.

In het begin van de avond zit Duncan tv te kijken, en hij moet heel erg lachen om de gekke filmpjes van anderen. Bij sommige filmpjes ligt hij echt in een deuk van het lachen. Het is heerlijk om Duncan weer zo te zien lachen.

Om 20:30 gaat het toch ook weer bedtijd worden voor Duncan (ook al zegt hij dat hij niet moe is), maar wij zien wel dat hij lekker moe is.

Als Duncan zijn pyjama aan heeft gaat hij lekker in bed liggen, en hij valt weer lekker en snel in slaap.



Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.









Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen








Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.