Eindelijk naar huis. 
Duncan heeft een redelijk rustige nacht achter de rug, hij is 2 keer wakker geworden om zijn broek te verschonen.

Als Duncan wakker is komt de zuster even zijn temperatuur opnemen, en deze is toch weer hoog in de 38 graden. Toch weer koorts dus!
Ze neemt ook gelijk weer bloed af om alles te controleren.
De Hb waarde in Duncan zijn bloed is toch ook weer laag, en hij moet wederom een bloedtransfusie hebben. Maar omdat zijn temperatuur te hoog is wordt hiermee gewacht.

Als later Duncan zijn temperatuur d.m.v. wat paracetamol is gezakt, wordt direct begonnen met de bloedtransfusie.

Later in de ochtend komt de arts op bezoek, en deze verteld dat de diverse medicatie in hoeveelheid zal worden aangepast.
Ook verteld hij dat de ontstekingswaarden in Duncan zijn bloed toch weer zijn gestegen na het stoppen van de antibiotica.

Hierna zegt hij dat hij een goed idee heeft om de plannen weer te wijzigen, hij vraagt aan Mama en Papa of zij het een goed idee vinden om na de bloedtransfusie de TPV voeding te stoppen en de sondevoeding weer op de normale stand te laten lopen en dan aan het einde van de middag naar huis. De Arts heeft dit besloten omdat de ontlasting nu echt genoeg dikker wordt, en Duncan ook niet meer zo veel vocht verliest.

Papa en Mama staan even met hun oren te klapperen, en Papa ziet dit plan wel direct zitten. Mama moet nog even worden overtuigd dat we nu halverwege de ochtend zitten, en dat we genoeg tijd hebben om te zien of alles goed gaat met de voeding.

We krijgen ook te horen dat Duncan niet meer Neutropeen is, en dat wil zeggen dat hij weer genoeg afweer heeft.

Duncan blijft de rest van de dag lekker in zijn bed liggen, en kijkt een beetje op de tablet of kijkt naar de tv.
Papa en Mama gaan langzaam een beetje alles opruimen en inpakken, en de tijd tikt traag voorbij. We kunnen haast niet wachten.

Als het moment aangebroken is, gaat Papa de auto halen en alles inladen (toch best wel weer een hoop mee te nemen naar huis).
Duncan zit heerlijk in zijn rolstoel, en hij vindt het heerlijk om weer buitenlucht te ruiken en te voelen.

In de auto wil Duncan gelijk Woezel en Pip horen, Duncan is lekker een beetje vrolijk in de auto.

Thuis aangekomen weet Duncan niet wat hij ziet. Hij ziet een geweldig mooie skelter staan in de kamer, cadeau gekregen van de Stichting Kukeluusjes. Duncan krijgt een glimlach op zijn gezicht.

Als Duncan de tafel ziet met nog 2 grote cadeaus wil hij deze gelijk uitpakken. Het zijn nog 2 verjaardagscadeaus van Papa en Mama.
Duncan gaat op de bank zitten en pakt alles gelijk uit, hij is heel erg blij met alles, want dit wilde hij heel erg graag hebben.

Duncan wil ook nog even op zijn skelter zitten, zelf trappen gaat nu even niet want zijn benen doen een beetje zeer (Papa geeft Duncan even een duwtje). Hierna wil Duncan heel graag op de grond zitten om met zijn treinen te spelen, maar na 20 minuutjes zegt Duncan dat hij moe is en lekker wil slapen.

Nou lekker een dag eerder thuis dan was gepland, het is weer even vreemd maar wel O ZO HEERLIJK!
Lekker met zijn allen in je eigen huis en lekker in je eigen bed (behalve Papa want op dat plekje ligt Duncan).

Duncan gaat lekker slapen, en we hopen op een heerlijke nachtrust in ons eigen bedje.





Monique & Jack Baartse 
Ohhh wat fijn dat jullie weer thuis zijn met zijn drietjes, geniet van dit moment met elkaar na deze zware periode. Een welkome afleiding voor Duncan zijn toch wel zijn verjaardagscadeautjes, hier wordt hij heel erg blij van en hopelijk vergeet hij dan even dat nare ziekenhuis.

Veel liefs van ons weer,
Monique & Jack:hartje:


Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.









Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen








Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.