Dorst 
Duncan heeft vannacht aardig geslapen, hij is wel een paar keer wakker geweest en toen moest Duncan zelf en zijn bed tot 2 maal toe worden verschoond.

De koorts die Duncan gisteren had is een beetje onder controle, en het overgeven is na gisteravond nog maar een paar keer voor gekomen.
De Diarree is wel weer toegenomen, omdat Duncan vanochtend ineens zei dat hij dorst had, en hij inmiddels ook weer normaal drinkt.

Zijn dorst is bijna niet te lessen, en we moeten goed in de gaten houden dat Duncan niet te veel ineens drinkt (want dan moet hij weer overgeven). Hij wil ook af en toe ook wel weer een lekker ijsje.
Wel moeten we noteren hoeveel Duncan drinkt i.v.m. zijn vochtbalans.

Vandaag is ook weer bloed bij Duncan afgenomen i.v.m. een bloedkweek, omdat de ontstekingswaarden in zijn bloed hoog zijn. Hierdoor krijgt Duncan ook weer een ander soort antibiotica toegediend.

Duncan is vandaag niet meer zo moe als de afgelopen dagen, en hij heeft zelf al weer een beetje praatjes. Duncan is ook neutropeen, wat wil zeggen dat hij nu zeer vatbaar is voor virussen en dergelijke.
Papa, Mama en het bezoek wat beperkt mag komen moet zeer goed op de hygiëne letten, en bij binnenkomst eerst de handen wassen en daarna weer wassen met een desinfectiemiddel.

We hopen morgen of overmorgen wat meer over de uitslagen te horen van de diverse kweken die ze aan het doen zijn. Zodra bekent is waar de koorts bij Duncan vandaan komt, kan een goed behandelplan worden opgezet. Wij weten dan misschien ook wat meer wanneer wij eventueel eindelijk weer een lekker naar ons eigen huis kunnen.

Duncan gaat 's avonds weer lekker slapen, en we hopen dat deze nacht weer iets beter verloopt als afgelopen nacht.


PS.
Lieve mensen,

Het is heel erg aardig dat jullie allemaal aan ons denken.
Maar laat alsjeblieft geen bloemen meer bezorgen.
De bloemen in de vaas samen met het stilstaande water zijn een hele grote bron van bacteriën.
Deze grote bacteriebron willen wij vermijden i.v.m. de gezondheid van Duncan.



Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.









Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen








Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.