Nergens geen zin in. 
Duncan is vannacht weer erg vaak wakker geweest voor een bezoek aan het toilet. Hij heeft erg veel last van die rot diarree, en is soms net te laat waardoor hij verschoond moet worden.

Als Duncan 's morgens om 6 uur weer wakker wordt voor een bezoek aan het toilet, wil hij daarna niet meer slapen.
Dus lekker rustig in zijn bed tv kijken, en Papa ook lekker even verder luieren na een korte rot nacht.

Als Mama de kamer weer op komt is Duncan weer blij om zijn Mama te zien, en hij wil lekker in zijn bed blijven liggen.

Duncan wil even later lekker op de bank zitten en Papa en Mama vragen wat hij wil, tv kijken, de tablet, met iets spelen? Maar Duncan wil niets, hij wil lekker rustig liggen. Hij valt ook regelmatig eventjes lekker in slaap.

In het begin van de middag komen Debby en Joey langs, Duncan vind dit wel leuk. Joey vraag of Duncan lekker wil kleien. Hij zegt aarzelend ja, eigenlijk heeft hij geen zin en dit komt omdat Duncan moe is.

Er is in de ochtend ook bloed bij Duncan afgenomen, om al zijn waarden te controleren. De uitslag laat natuurlijk even op zich wachten.

Als deze bekend zijn is zijn Hb 4.6 en de grens ligt bij 4.3, wij vragen direct of Duncan geen bloedtransfusie kan krijgen. Want Duncan ziet bleek en is moe en lusteloos, en anders is het over 1 of 2 dagen wel zover dat het moet. Na overleg met de Arts, komt deze even bij Duncan kijken en overleggen met Mama en Papa.
De Arts ziet geen probleem, en het bloed wordt direct besteld.

In de middag komen Bert, Marga, Linda en Alicia, bij Duncan langs, hij ligt lekker in zijn bed. Maar als hij weer een cadeautje ziet komt hij direct overeind, en pakt het uit.
Het is klei, en Duncan wil hier direct mee spelen en even later zit Duncan onder de kruimels klei en zijn bed ook. Maar dit vinden zijn Papa en Mama niet zo erg, want hij is eindelijk lekker even aan het spelen.

Als het bezoek weer naar huis is vertrokken, wil Duncan weer lekker in zijn bed liggen. Hij ligt heerlijk rustig, en valt af en toe ook eventjes in slaap.

Dan komt later in de middag de zuster met het beloofde zakje bloed, Duncan krijgt nu gelukkig zijn bloedtransfusie.
Deze loopt 4 uur en dan zit het nieuwe bloed er lekker in bij Duncan, hij krijgt gelijk meer kleur op zijn gezicht en oogt ook weer wat fitter.

Duncan is nog wel gewoon moe van alle korte rot nachten waarin hij niet lekker kan doorslapen.

Als Duncan nu naar de wc moet, is hij met enige regelmaat net te laat.
Als Duncan dan lekker zit, dan zegt hij heel snel dat hij klaar is. Maar als Duncan van de wc af is komt er regelmatig toch nog wat.
Duncan moet wel naar de wc, maar wil eigenlijk niet omdat het heel erg zeer doet aan zijn billen.
Zijn billen zijn helemaal rood, en doen zeer tijdens het poepen.
Mama en Papa smeren Duncan zijn billen vaak lekker dik in met een speciale creme, om zijn billen te beschermen en sneller te laten herstellen.

In het begin van de avond zien we wel dat de ontlasting gelukkig wat dikker wordt, de diarree wordt dus gelukkig al wat minder.

Nou we hopen een beetje op een rustige nacht, en we hopen dat we morgen eindelijk lekker naar huis mogen.



Tim en zijn papa en mama 
Hopelijk mag je vandaag lekker naar huis en weer in je eigen bedje slapen!

Ga heel hard duimen dat de diarree weg gaat!

:kissing:van ons

Monique & Jack Baartse 
Ik ga voor je duimen lieverd dat je naar huis mag, heerlijk weer in je eigen bedje. Een knuffeltje van ons voor jou, Papa & Mama.:hartje:

Simone 
Lieve Duncan, Petra en John,

Ik hoop dat jullie vannacht een rustig nachtje hebben gehad en dat Duncan vandaag weer lekker naar huis mag!!

Dikke knuffel,

Piet, Simone en een pootje van Shisha
xxx

Sandra 
Ik hoop op een rustige nacht voor jullie, en dat jullie morgen naar huis toe kunnen met Duncan en dan hopelijk met wat minder diaree
Groetjes xx Sandra

Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.









Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen








Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.