De tweede MIBG scan 
Duncan heeft vannacht heerlijk geslapen, hij is maar 1 keer wakker geworden.
Na wakker te zijn geworden rond 7 uur lekker weer even een uurtje in slaap gevallen om rond 8 uur echt wakker te worden. Toen heel even tv gekeken in bed, en daarna lekker naar beneden.

Daarna aangekleed en toen is Duncan samen met Mama lekker boodschapjes gaan doen, Duncan vond dit wel weer leuk om te doen. Bij de slager vroegen ze aan Duncan of hij een plakje worst wilde, maar Mama zei doe maar niet want hij moet nuchter blijven. Duncan vond dit wel jammer, maar hij begreep het wel.

Na de boodschappen heeft Duncan nog een spelletje gedaan op de tablet, en daarna zijn we richting de auto gegaan om op weg te gaan naar het PMC.

Bij het PMC aangekomen hebben we ons gemeld bij de afdeling, en daar stond de zuster die de pleister voor op zijn wang heeft getekend.
Die vroeg gelijk of hij de pleister op zijn wang had, een beetje verlegen zei Duncan ja. Papa zei toen heel zachtjes tegen Duncan dat hij een reserve pleister moest vragen voor als deze vies is.

De zuster vertelde gelijk dat ze een reserve pleister voor Duncan zal maken, en ze vond de pleister mooi zitten op zijn wang.

We kregen direct een kamer met een bed, en weer zo een gekke pyjama.
Papa en Mama hebben Duncan omgekleed en lekker op zijn bed neer gezet.
Toen de zuster kwam is Duncan lekker onder de dekens gaan liggen, want het is altijd koud op de gang en zijn we op weg gegaan naar het UMC voor de MIBG scan.

Daar aangekomen konden we gelijk naar binnen, Duncan had er niet veel zin meer in. Niemand Mocht hem uit zijn bed pakken, maar Papa heeft het toch gedaan.
We mochten richting het scan apparaat lopen en daar heeft Papa Duncan nog even vast gehouden zodat ze iets makkelijker Duncan de narcose konden toedienen. Duncan viel binnen een paar tellen in slaap, en toen heeft Papa Duncan op het bed van de scan neer gelegd.

Mama en Papa hebben toen 5 kwartier moeten wachten voordat ze helemaal klaar waren met de MIBG scan.
We zijn in de tussentijd even rond gelopen, en toen we weer ruim op tijd terug waren werden we na een 15 minuten wachten al geroepen.
Ze waren klaar met de scan en we mochten naar Duncan toe, die was al weer een beetje aan het wakker worden.

Duncan heeft dit ook weer als een KANJER gedaan, en toen de zuster er ook weer was mochten we terug naar het PMC.

Daar terug gekomen Duncan nog even lekker laten bijkomen, en toen lekker aangekleed. Duncan kreeg ook gelijk zijn reserve pleisters met het ADO Den Haag logo, ze heeft er gelijk maar 2 gemaakt voor Duncan.
Duncan was hier wel weer blij mee.

Op weg naar huis is Duncan lekker vrolijk in de auto, en thuis aangekomen ligt er weer aardig wat post op Duncan te wachten.
Er is zelfs een grote envelop waar een lolly in zit van ADO!

Duncan heeft nog even op te tablet wat filmpjes op YouTube zitten kijken, en wilde daarna ook nog even met de treintjes op zolder spelen. Ondertussen zat Duncan ook lekker op zijn praatstoel, hij was weer lekker een beetje druk en soms ook wel een beetje ondeugend (maar dat is niet zo heel erg).

Hierna was Duncan best wel een beetje moe, en hij wilde lekker naar bed om lekker te gaan slapen.
Op naar een leuke dag morgen.



Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.









Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen








Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.