Spelen met de klei 
Vannacht heeft Duncan lekker geslapen, hij is niet zo vaak wakker geworden voor een toiletbezoekje. Wel was Duncan vandaag vroeg wakker, hij was vlak voor 7 uur wakker (gaaaap).

Nog even lekker tv kijken in bed, maar niet te lang want er komt vandaag bezoek. Voordat we aangekleed en wel naar beneden gaan, eerst even de temperatuur meten. Die is goed de koorts is lekker weg, alleen al het snot in die neus is er nog.

In de loop van de ochtend komt het baasje van Shisha (dat is een hele lieve hond) met een leuk cadeautje langs. Duncan pakt het snel uit en Papa en Mama zitten gezellig te kletsen over van alles en ik ga daarna lekker aan het spelen.

Wat later is Duncan lekker gaan spelen met de klei, en dat heeft hij een hele tijd volgehouden om te doen. Duncan heeft er weer lekker zin in vandaag.

In de middag komt er een collega van Papa zijn werk even langs, en die heeft een hele tas vol met leuke cadeautjes meegenomen. Daar is Duncan wel eventjes mee bezig geweest om uit te pakken.
Bij uitpakken van al die cadeautje (ook die van vanochtend) komt er toch wel weer een glimlach op het gezichtje van Duncan.

Hierna is Duncan wel weer een beetje moe, maar hij was ook al vroeg wakker. Hij wilde lekker boven in bed even lekker slapen, dit heeft hij dan ook lekker gedaan.

Na het slapen wil Duncan beneden weer lekker met de klei spelen aan zijn bureau. Sandra komt ook weer even lang, en die heeft ook weer wat leuks meegenomen.
WOW een echte groen gele ADO Den Haag sjaal.
Eindelijk lekker warm in de mooiste kleuren!

Duncan is ook nog even met zijn treintjes gaan spelen, en later wilde hij met de treinbaan op zolder spelen (die is nog wel niet af maar de treinen kunnen rijden).
Omdat Duncan eerder aan het eind van de middag lekker heeft geslapen, gaat Duncan pas om 21 uur lekker zijn bedje in om te slapen.

Morgen moeten we weer even naar het PMC, ze gaan daar wat bloed afnemen om te kijken wat alle waarden zijn. En Duncan moet ook weer een MRI scan krijgen voordat met de volgende kuur begonnen kan worden.



Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.









Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen








Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.