Dagje nergens zin in 
Duncan is er vannacht weer een aantal malen wakker geworden om naar het toilet te gaan.
Toen Papa om ongeveer 7:15 uur de kamer binnen kwam lopen was Duncan ook al lekker wakker.

Duncan heeft ook vandaag geen trek in ontbijt, maar zo rond de klok van 8 uur zegt Duncan ineens dat zijn buikje honger heeft. Duncan heeft wel trek in een ham kaas croissant, dus Papa maar weer even boodschappen doen.

Papa dus in de kou naar de supermarkt omdat ze hier in het ziekenhuis geen ham kaas croissant verkopen.
Als Papa terug komt is Duncan zijn bed uit en zit aan het tafeltje, hij heeft eventjes met Mama met de klei gespeeld. Duncan wil gelijk zijn croissant hebben om op te eten, maar als hij een hapje neemt van zijn croissant dat smaakt het hem niet. Hij eet zijn croissant dan ook niet verder op.

Verder is Duncan ook weer regelmatig boos op iedereen hier, dus ook op Mama en Papa. Wij weten dat dit door de medicijnen komt, en nemen dit hoe moeilijk het ook is voor lief.

De pedagogisch medewerker komt ook weer even langs om met Duncan te spelen, maar daar heeft Duncan vandaag ook geen zin in.

Duncan ligt vandaag weer lekker veel in zijn bed met de tablet in zijn handen of lekker naar de tv kijkend.

Als Papa en Mama willen gaan eten vragen wij aan Duncan of hij misschien zin heeft om even naar de huiskamer te gaan om te spelen, want dan kunnen wij eten. Dit vind Duncan wel goed, dus op naar de huiskamer. Papa maakt het eten even klaar in de magnetron, en Duncan gaat lekker eventjes spelen. Als we klaar zijn met eten kunnen we nog een bakkie koffie drinken, en dan wil Duncan terug naar zijn kamer.

Hier kijkt Duncan in zijn bed nog even naar de tv en worden zijn spierballen gemeten, en daarna valt hij lekker in slaap.



Monique & Jack Baartse 
Hallo lieve Duncan,

Jeetje wat gebeurd er veel met jou zeg, je bent echt een Grote/Kleine man een SUPER KANJER. Ondanks alles sla je je er FLINK doorheen, en dat zal niet altijd meevallen ook voor Mama & Papa niet.
Heel veel Sterkte wens ik JOU toe.

Dikke XXXX van ons,
Monique en Jack.



Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.









Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen








Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.