De trap op? 
Hallo allemaal :bye:,

Vandaag zag ik ineens wat vreemds bij ons in de gang.
Ik ben al lekker aan het rondkruipen en aan het ontdekken :duim: .
Zo heb ik ook de trap ontdekt, en die probeer ik wel eens te beklimmen :super: .
Maar dat vinden mijn pappa en mamma niet zo leuk, en die pakken mij dan van de trap en dat vind ik niet leuk :verdriet:.
Mijn pappa was al wat aan het knutselen bij de trap en daar heb ik ook wel eens op mijn manier aan meegeholpen :superwink:. Maar er zit ineens een hekje voor de trap :shock: en nu kan ik niet meer oefenen met het traplopen.
Mijn pappa en mamma zeggen tegen mij dat het maar goed is dat dat hekje voor de trap zit, want anders val ik nog eens van de trap af. Pfff wat denken ze wel, ik kan al heel goed de trap op klimmen al denken ze van niet (maar niet doorvertellen hoor :superwink:).
Nou dit wat het weer voor deze keer.

Doei allemaal tot een volgende keer maar weer :bordjezwaai:.

Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.









Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen








Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.