IK VOEL ME HELEMAAL LEKKER 
Hallo allemaal,

Het gaat hier zeer goed met mij :duim:.
Ik heb afgelopen week vertelt dat ik vandaag weer voor controle naar de cardioloog moest, en dat mijn pappa en mamma volgens mij wel een beetje zenuwachtig waren. Ik kon het merken aan mijn mamma, die zat gisteren niet heel lekker in haar vel en die ging ook lekker vroeg slapen. Aan mijn pappa heb ik niet veel gemerkt (maar die was ook wel zenuwachtig hoor).
Vanmiddag zijn we dan weer in het Juliana Kinderziekenhuis geweest voor de controle bij de cardioloog. Eerst moest er een ecg (hartfilmpje) gemaakt worden, ze gingen mij ook wegen en kijken hoe lang ik al weer ben (de assistente vond mij een zeer grote en knappe knul geworden :bloos:). Daarna moest ik naar de cardioloog toe met mijn pappa en mamma, het is wel een aardige dokter maar toch moest ik huilen :verdriet:. Ik moest daar op die tafel liggen met alleen mijn luier aan en mijn pappa hield mijn handjes vast. Toen kreeg ik ook nog van dat vieze spul op mij gespoten en toen kon de dokter een echo maken van mijn hartje. Ik heb daar denk ik een 15 minuutjes zo moeten liggen en toen was het allemaal klaar. De dokter heeft toen alles in zijn computer genoteerd, en toen heeft mijn pappa een beetje stiekum mee zitten lezen (maar hij begrijpt toch niet alles hoor).
De cardioloog vroeg toen aan mijn pappa of hij alles had gelezen, en toen vroeg mijn pappa twijfelend of hij het goed had gelezen dat ik 1 jaar mocht wegblijven.
De cardioloog gaf toen eerst maar wat uitleg, hij vertelde dat de lekkage van de hartklep hetzelfde is gebleven en dat bepaalde waarden toch zijn veranderd. Hij vertelde dat het zelf iets vooruit is gegaan met mij (en dat is toch best wel verbazend vind ik).

:blauw:Ik mag dan ook pas weer over 1 jaar terug komen voor controle.:blauw:

:wave: :wave: :wave:

Na de controle zijn we dan ook even lekker naar Kijkduin gegaan om een lekker ijsje te eten :zonnen:.

Nou dit was al het goede nieuws wat ik had te vertellen, en het slechte nieuws is er niet, dus tot tot een volgend keertje dan maar weer. :babydag:

Lenie 
We zijn weer heel blij dat het allemaal goed gaat Duncan,geweldig :feest: :notnormal:

Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.

Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen
Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.