HET ALLER BESTE NIEUWS TER WERELD! 
HOERAAAAAA:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

GOED NIEUWS :cheer: GOED NIEUWS :clap: GOED NIEUWS:cheer:

OM 17:15 UUR KWAM DE VERPLEEGKUNDIGE DE OUDERKAMER OP EN RIEP DE OUDERS VAN DUNCAN, MIJN PAPPIE, MAMMIE EN TANTE DEBBY (want die was er ook bij) SPRONGEN OP WANT DIE ZATEN HEM TOCH BEST WEL FLINK TE KNIJPEN. ZE MOESTEN MEE MET DE VERPLEEGKUNDIGE EN DE DOKTER, EVEN EN GESPREK IN EEN ANDERE KAMER. DAAR VERTELDE DE DOKTER DAT ALLES NAAR WENS WAS VERLOPEN EN DAT ALLES GOED WAS GEGAAN. ZE VERTELDE DAT DE VERNAUWING IN MIJN HARTSLAGADER ZO WAS VERHOLPEN DAT HET DRUKVERSCHIL IN MIJN HARTKAMERS WEER BIJNA ZO IS ALS DAT HET HOORT TE ZIJN EN DAT MIJN AORTAKLEP EEN BEETJE WAS GAAN LEKKEN MAAR DAT DAT ACCEPTABEL IS EN BINNEN DE GRENZEN VALT. OMDAT IK VRIJ LAAT VAN DE OPERATIEKAMER KWAM WAS BESLOTEN OM MIJ GELIJK NAAR DE INTENSIVE CARE TE BRENGEN.
DIT IS BESLOTEN DOOR DE DOKTER OMDAT ZE MIJ VOOR ALLE ZEKERHEID EEN BLOEDTRANSFUSIE HEBBEN GEGEVEN OMDAT IK NOG EEN BEETJE KLEIN BEN EN WEINIG RESERVES HEB OPGEBOUWD IN MIJN LEVENTJE (en ze kunnen me daar even zeer goed in de gaten houden).

Pappie en mammie en me tante Debby zijn ook al bij mij wezen kijken en ze hadden traantjes (met tuiten hoor) van geluk, en morgen komt mamma helpen om mij lekker te wassen.
En als alles vanacht en morgenochted goed gaat mag ik morgen weer lekker terug naar de babyzaal waar ik eerst lekker bij mammie lag te slapen.

Nou dit was het weer voor vandaag, ik ben zeer moe en moet gaan slapen en aansterken voor morgen zodat ik weer lekker van de IC af mag.

HASTA LA PASTA ALLEMAAL

:hosanna::hosanna::hosanna::hosanna::hosanna::hosanna:

Jessica 
Goed nieuws kleine vent! We volgen je ontwikkelingen op de voet! Hopelijk kunnen pappa en mamma weer een beetje slapen na alle zorgen!
groetjes Jessica


Laura 
geweldig zeg!!!


Hester 
ik ben heel blij voor jullie !


Simone 
Toppie hoor
:super:

Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.

Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen
Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.